Onsdag 13 oktober 2021: sällskap och lite funderingar


Vikt / BMI

71,8 (-7,9 sen 6/7) / BMI: 23,4. Drack öl igår, så det beror nog på den att jag gått upp 0,4 kg, irriterande.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Behövde inte sova ensam inatt, vilket var mysigt. Vaknade ändå kl. 8, som vanligt. Spenderade morgonen med att kolla på That Chapter, meditera, borsta Spike och spela lite. Vid tretiden följde jag Å till hållplatsen och passade sen på att lämna in blanketten till soc och hämta ut recept på apoteket, när jag ändå var ute. Var svinhungrig, så jag gick hem och åt ett paket nudlar. Dom innehåller 410 kcal, så får inte äta så jättemycket mer idag, får bli kvarg och banan. Var sen bara tvungen att ta min promenad. (Å förstod inte mitt långsökta resonemang varför jag kallar honom Å – han heter inte Åke eller något dylikt – så från och med nu heter han Rhith, vilket betyder illusion/gestalt på walesiska – hahaha)

Var uppe vid Svarte Mosse och traskade.

Jag känner mej oerhört lättad över hur gårdagen blev. Det var verkligen inget jag hade räknat med och hade egentligen gett upp hoppet. Tänker inte skriva så mycket om det hela (det är lite för privat) och jag har inte riktigt smält det än, så jag måste reda ut tankarna först. Kan säga att vi träffades och drack några öl ihop och redde väl ut det mesta för tillfället. Åt lite Pad Thai efter ölen (det var förmodligen också en jäkla massa kalorier, men det var gott). Sen kollade vi på några avsnitt av Game of Thrones hemma hos mej. Jag har ju aldrig sett den, bara hört en massa om den. Den verkar bra i alla fall, så ser fram emot att se fler avsnitt.

Mår dåligt av att jag inte kommer iväg till badhuset. Jag har knappt simmat alls sen dom öppnade inomhusbadet och jag har ingen ursäkt (mer än ångesten då). Jag tror att jag måste bestämma vilka dagar jag ska dit för som det är nu så skjuter jag bara upp det. Får fundera lite på det. Har en massa möten inbokade dom kommande veckorna, och klarar fortfarande inte av att simma och ha möten, men måndag, tisdag och onsdag verkar jag vara fri. Imorgon blir det mindfulnessövningen och fredagar har jag tvättstugan. Fast, seriöst, simma och ha tvättstugan klarar jag av! Då är det bestämt att på fredag åker jag och simmar direkt på morgonen!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, blir förmodligen nån true crime på Youtube. Det är så synd att jag inte klarar av att kolla på filmer när jag är själv. Vet inte varför, har svårt att koncentrera mej och att slappna av. Jag saknar mina 1930-talsfilmer, som jag hade dille på innan… Jag borde göra ett försök att kolla på en sån film, dom brukar inte vara så långa, så jag behöver inte koncentrera mej så länge. Jag får se hur jag gör.

Har inte haft någon ångest idag, vilket har varit ett skönt avbrott. Kommer dock nu att dricka en kopp kaffe, vilket inte brukar vara någon bra idé vad gäller ångest. Hoppas det går bra… Drack en enda kopp och även om det inte blev full ångest, så blev jag väldigt stressad i kroppen. Tog ändå itu med att fixa naglarna och kolla på en film.

Meditation: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s