Söndag 10 oktober 2021: produktiv dag


Vikt / BMI

Vet ej, men jag har köpt ett nytt batteri nu under dagen.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Har fått mycket gjort idag, trots att jag har varit tvungen att tvinga mej själv till precis allting. Gick först till Willys för att kolla om dom hade batteriet, annars skulle jag behöva åka till den stora Willys, som jag vet har dom. Batteriet fanns och jag gick sedan hem och dammsög och torkade golvet. Efter det gick jag och pantade och tog sen min långpromenad på 50 min där jag tog en sväng förbi min gamla lägenhet. Lyssnade på ett avsnitt av Women & Crime. Väl hemma tog jag en dusch och tvättade håret och det innebär att jag har gjort precis allt som jag lovade mej själv att göra idag!

Är helt slut nu och kommer lägga mej i sängen och kolla på Youtube. Jag måste bara säga att jag, trots att jag rört mej så mycket idag, har rejäl ångest. Det beror mest på att Å inte hör av sej och jag känner att jag har gjort så mycket fel och förstår inte varför han inte bara kan skicka ett mess och tala om att han inte vill ha med mej att göra något mer. Att bara sluta läsa mina mess på WhasApp är inte snällt. Jag förtjänar att få veta. Har skickat ett par mess själv, men jag vill inte trakassera honom, när han uppenbarligen inte vill läsa vad jag skriver. Det här är så jäkla tråkigt eftersom jag började bli kär och hoppades på något mer. Det är fruktansvärt jobbigt att inte kunna göra något åt det hela, att jag inte har kontroll över situationen. Har jättesvårt att koncentrera mej på saker och ting och ligger bara och läser på Reddit. Jag hatar att må så här! Jag hatar mej själv för att jag har ställt till allting och jag hatar mej själv för att tillät mej själv att känna så här! Fan, att jag inte kan att göra något! Blir att ta Theralen tidigt i kväll, jag vill bara sova bort tiden. Jag är så otroligt glad att jag har min lilla Spike att ty mej till, vet inte vad jag hade gjort utan honom (han ligger och värmer mina fötter nu).

Meditation: ✔️

🎯: Jag lyckades ta mej för allt jag behövde göra idag och jag försöker att känna mej duktig och klappa mej själv på axeln för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s