Lördag 9 oktober 2021: total meningslöshet


Vikt / BMI

? Vågens batteri tog slut…

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Dagen

Jag har fan inte rört en fena idag. Har bara legat i sängen med Spike och ätit majskakor. Pratade med TK, som skulle till Silverkällan och med exet, som undrade om jag kunde skicka ett paket cigg – det är inte bara mitt liv, som ser likadant ut dag efter dag…

Jag mår fortfarande skit och klarade inte ens av att gå till affären för att köpa ett nytt batteri. Skulle behöva duscha, tvätta håret, plocka ögonbrynen, fixa naglarna, städa och panta, men jag får ta nya tag imorgon, helt enkelt.

Har otroliga problem med koncentrationen när jag mår så här och har bara legat och klickat på Reddit, men upptäckte nu att jag har en That Chapter, som jag inte har sett, så ska göra ett försök med det nu, sen kommer jag att lägga mej. Jag vill fan inte vara vaken.

Även frågorna på Moodpath visar att jag mår sämre…

Meditation: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s