Måndag 11 oktober 2021: ny våg och tankegångar


Vikt / BMI

Idag fick jag ”EEEEEE” på vågen, trots nytt batteri och jag fick inse att den är död. Är ändå nyfiken som min vikt nu och med ny våg kan det skilja sej lite…

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Efter att jag hade förstått att vågen hade lagt av kände jag att jag behövde en ny direkt. Vägning är, tyvärr, den viktigaste starten på min dag… Jag gjorde mej i ordning och begav mej gåendes till ÖoB på Backaplan (det kändes dumt att köpa vågen på Biltema igen, även om den var billigare där, när den gav upp så fort – garantin hade precis gått ut dock). Det tog 62 minuter att promenera dit, så det var starkt jobbat av mej! (promenaden hjälpte verkligen mot ångesten idag, thank god)

Pratade med TK en stund i telefon när jag kom hem. Kändes skönt att få tänka på annat en stund, vilket är väldigt ovanligt för mej. Jag mår så dåligt hela tiden att jag inte vill face:a mej själv liksom. Kommer ändå att spendera kvällen i min ensamhet (Spike är i sin kartong). Jag talade även om för exet, som ringde senare, att jag kan fan inte försörja honom med cigg (det är mer än två veckor kvar till han får pengar!) Han kommer aldrig att lära sej ordet ”hushålla”…

Skickade ett meddelande till Å där jag skrev att jag vill veta om jag var full, jobbig och pinsam och att jag vill ha ett svar på ifall han inte vill ha nån mer kontakt – för så här vill jag verkligen inte ha det. Jag tänker på honom hela tiden, vad jag för skitjobbigt jag gjorde när vi sågs (vet att jag blev full efter matchen) och om han nånsin kommer att höra av sej. Vill veta om är jag helt glömd och varför han inte bara kan skriva något snabbt (en mening) så jag kan gå vidare med mitt liv. Jag önskar att han förstår att jag sitter här och undrar ju (han kanske läser detta och förstår att jag förtjänar ett svar, fast det tror jag inte, såklart). Det är så tråkigt alltihopa. Som jag sa, så var det här det sista jag behövde i mitt liv just nu. Får väl tänka att det var kul så länge det varade och nu måste jag fokusera på mej själv (fatta hur svårt det är att tänka så!). Kommer att hända litemed aktivitetshus och inbokade möten, så jag har fan fullt upp nu. Jag dumpade faktiskt exet eftersom jag behöver tänka på mej själv. Det är dock svårt när man har fått känslor, men jag måste släppa det nu och gå vidare. Ska försöka att avleda tankegångarna genom att flytta uppmärksamheten till andningen eller mina scary stories när jag försöker sova. Yeay, en ny This is Monsters, kanon att avleda uppmärksamheten med!

Ny Moodpath-insikt, som visar hur jävla blasé jag är just nu.

Ska försöka att ta mej till badet imorgon. Jag känner att jag behöver det.

Tog förresten hem en app för att se hur min sömnapné och snarkningar låter och beter sej under natten.

Pratade med syrran en stund och vi kom fram till att det kanske är bra att mamsen flyttar till ett boende här i Gbg. Jag efterforskade detta en del innan min depression blev värre, men nu känner jag att det kan funka om systra hjälper mej att få hit henne. Jag kan besöka henne minst en gång i veckan och det känns inte som ett för stort ansvar för mejfast. Pratade med mamsen i en timme och hon tycker att det blir för mycket för mej. Vi båda ska fundera några dagar. Jag hade gärna velat ha mamsen i närheten!

Meditation: ✔️

🎯: Jag fick arslet ur vagnen redan direkt efter att jag hade gått upp, fixade en sak som jag behövde och tog min långpromenad – allt samtidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s