Fredag 8 oktober 2021: tvättstugan och TikTok


Vikt / BMI

72,3 (-7,4 sen 6/7) / BMI: 23,6. Var tvungen att väga mej flera gånger för jag trodde inte på att jag inte hade gått upp något trots hetsätningen igår, men så var det.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Kcal ätit / förbrända: 2610 / 1827

Dagen

Sov till kl. 9.30. Jag försökte sova längre, men det gick inte. Idag är planen att åka till Backaplan för att hämta ut Brintillix och sedan har jag tvättstugan kl. 14. Nästa gång får jag boka tvättiden i något nytt datasystem som dom har installerat i huset. Får se hur det funkar.

Råkade låsa in en killes tvätt. Den var på tork i torkskåpet. Oops. Han stod och väntade när jag kom ner, men var dock trevlig. Vi pratade en stund och det visade sej att han bor i en likadan etta, som jag har och vill byta upp sej. Det verkar svårt, i alla fall enligt honom. Vi får se, jag måste bo här tills 16 juni oavsett.

Jag tog hem TikTok. Ärligt talat vet jag fan inte varför, men jag har suttit här och kollat på en massa skit helt i onödan. Youtube har i alla fall riktiga avsnitt, men TikTok var ett extremt bra tidsfördriv. Jo, jag kom på varför jag tog hem appen. Jag följer r/shittygifrecipes och blev fascinerad av all skit från Chef Club…

Jag har fortfarande chips kvar från igår, men jag vill verkligen inte ha idag. Skönt att känna så, för en gångs skull (Brintillix har å andra sidan inte varit snällt mot magen heller).

Nu blir det This is Monsters. (Skulle vilja fortsätta att kolla på Twin Peaks men det känns helt fel nu eftersom det blev förknippat med Å (jag förstår fortfarande inte varför han inte bara kan skicka ett mess med ”jag vill inte att vi hörs nåt mer” – det hade varit det trevliga att göra. Ja, ja, skitsamma). Godnatt. (Messade att jag vill ha ett avslut, får se vad som händer)

Meditation: ✔️

🎯: svampinfektionen under brösten är borta, tack och lov (är det nån kärringgrej att få det, eller?)

2 reaktioner på ”Fredag 8 oktober 2021: tvättstugan och TikTok

    • Det är nog lättare att svara på vad som inte finns haha… Jag följer bl.a. några stå upp-komiker, en tjej som driver med vardagsrutiner och några som lagar konstig mat. Jag har inte hunnit kolla upp så mycket än. Jag kan rekommendera den som ett väldigt bra tidsfördriv.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s