Lördag 2 oktober 2021: ångest över vikten och livet i största allmänhet


Vikt / BMI

72,9 (-6,8 sen 6/7) / BMI: 23,8. Upp ytterligare 0,8 kg pga allt jag åt igår. Fan, vad jag hatar detta! Jag är fortfarande övermätt från igår och känner mej så enormt fet att jag mår illa över mej själv… Var tvungen att spy nu på kvällen över allt jag ätit – jag klarar inte av att jag har blivit så mycket sämre igen. Jag vet inte hur jag ska ”ta mej i kragen”. Det här funkar ju inte. Jag tror jag måste ta mej till badet och komma igång med simningen igen – jag tror att det är enda utvägen.

Dagen

Gick upp vid 10-tiden. Jag mår så dåligt över vikten idag att jag bara kommer att ligga kvar i sängen och inte göra ett skit. TK ville att jag skulle följa med till Silverkällan, men jag vill verkligen inte träffa några människor alls på ett bra tag!

Det enda positiva är att svampinfektionen har är borta sen några dagar tillbaka!

Har idag bara spelat June’s Journey och kollat på Youtube (har That Chapter, This is Monsters, EWU och Deadbug says att kolla på, tack och lov). Insåg just att jag inte hade sett allt från Deadbug says. Då har jag i alla fall lite intressant att fördriva tiden med!

Hade varit trevligt att höra från Å, åtminstone oftare än en gång i veckan, men jag förstår att jag bara är jobbig, inte är kul att umgås med och att han säkert är sur på mej. Jag saknar i alla fall honom jättemycket!

Är väldigt orolig inför allt på måndag (läkarbesök och telefonmöte) och nu är sömn är den enda flykten jag har, känner jag.

Tänker lägga mej så tidigt jag bara kan. Tog Theralen och Zopiklon redan kl. 17.30 och tänker sätta på mina scary stories snart.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s