Fredag 1 oktober 2021: extrem ångest


Vikt / BMI

72,1 (-7,6 sen 6/7) / BMI: 23,5. Helt otroligt att jag gått upp ett kilo sen jag vägde mej sist. Skittråkigt.

Dagen

Idag ville jag verkligen inte gå upp. Jag mår skit idag: fruktansvärd ångest och dåligt samvete över att jag blev full igår. Jag har bara legat och lyssnat på true scary stories på Youtube och klarar inte av att ta itu med något. Skulle vilja ha nåt att äta, men jag vill bara dra täcket över huvudet och vara ensam, så jag tänker inte gå och handla nåt. Jag hatar att må så här. Hoppas det känns bättre imorgon. Kommer att försöka sova lite till och bara tycka synd om mej själv.

Det blev hetsätning idag i alla fall… Är skitmätt nu och mår illa, inte är ångesten bättre heller – suck…

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s