Tisdag 28 september 2021: ångest och promenad


Vikt / BMI

Dagen

71,3 (-8,4 sen 6/7) / BMI: 23,3. Hur fan kan jag gå upp 0,6 kg bara för att jag åt en pan pizza?! Åt ändå ca. 1000 kcal, så det var inte för mycket. Jag förstår inte hur min kropp funkar…

Jag klantade till det och drack en kopp kaffe det första på morgonen. Har inte druckit kaffe på länge nu och eftersom jag inte hade ätit något, så fick jag världens ångest och blev helt skakig (koffeinutlöst ångest). Var tvungen att ta en oxascand och sitta och andas ett tag. Tänkte sen att jag måste försöka fortsätta dagen ändå. Tog en dusch och bestämde mej sen för att idag ska jag fan promenera! Tog en långpromenad runt kvarteret och lyssnade på två avsnitt av Women & Crime. Kändes skönt att röra på mej, men det hjälpte tyvärr inte mot ångesten den här gången.

Jag har bara legat i sängen och spelat på mobilen sen dess och det blir inte mycket annat gjort idag. Jag måste dock ringa mamsen och berätta att jag inte kommer imorgon, men drar på det för jag känner mej lite elak att det inte blir av den här veckan (men tisdag nästa vecka funkar ju!)

Känsla just nu.
Ett positivt besked idag i alla fall.

Update: Ytterligare ett positivt besked. Det blir en tur imorgon ändå! Har köpt biljett till hockeyn på kvällen och Flixbus kl. 14.20. Får sova över och åka till mamsen på torsdag. Jag måste ringa kuratorn och avboka tiden, men hon kommer att förstå eftersom det var ett och ett halvt år sedan jag träffade mamsen. Har hämtat min väska i förrådet och funderar på vad jag ska ha med mej. Jobbigt att ångesten inte hade gått över innan detta för nu är jag hyperstressad. Messade TK om hon kan mata Spike på torsdag. Jag får gå upp tidigt imorgon…

Sängen är tyvärr upptagen – vad göra?

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s