Måndag 27 september 2021: pyssel i hemmet


Vikt / BMI

70,7 (-9,0 sen 6/7) / BMI: 23,1. Samma som igår, tyvärr, men inte konstigt eftersom jag inte rörde alls på mej igår.

Dagen

Var uppe vid nio. Idag tänkte jag ta itu med hemmet med tvätt och städ.

Jag har mått lite bättre idag och har faktiskt t.o.m varit hungrig. Jag funderade på att ta en promenad, men det blev aldrig av. Var på Willys och köpte en pan pizza (det är många kalorier, så jag hoppas det inte blir ett för jobbigt resultat på vågen imorgon). I övrigt har jag bara suttit här hemma och inte gjort ett skit.

Har funderat lite på hur jag ska göra med att åka till mamsen och jag har kommit fram till att jag tar det förmodligen nästa vecka. Då kan jag kanske sova över en natt. Jag ska till kuratorn på torsdag, så den här veckan funkar det inte att sova över.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s