Söndag 26 september 2021: meningslöshet


Vikt / BMI

70,7 (-9,0 sen 6/7) / BMI: 23,1. Ner 0,7 kg från igår!

Dagen

Jag försökte verkligen sova så länge jag bara kunde eftersom jag inte ville påbörja dagen, men var tvungen att gå upp vid 10-tiden till slut. Har sovit skitdåligt, har haft enormt med myrkrypningar i vaderna i flera dagar nu.

Hela den här dagen känns meningslös. Jag skulle panta och dammsuga, men jag vill verkligen inte göra nånting. Jag hatar att jag mår så här dåligt igen, jag känner inte för nåt. Har legat och läst Am I the Asshole på Reddit och lyssnat på radion hela dagen.

Mår inte illa idag, tack och lov, men jag har ändå inte känt för att äta något. Har fått i mej några majskakor. Jag har köpt en förpackning Nutrilett till, men har inte orkat bemöda mej med att göra i ordning nån.

Kan inte bestämma mej för när jag ska åka till mamsen. Jag ska till kuratorn på torsdag, så om jag ska ta det den här veckan, så passar tisdag bäst. Annars skulle jag kunna ta vilken dag som helst efter den 5 oktober. Jag tror att det vore bra för mej att komma ut och röra lite på mej, men jag vet inte om jag pallar redan den här veckan. Jag bestämmer mej imorgon.

Update: tog mej iväg och pantade – klapp på huvudet!

Kände faktiskt för varm mat nu på kvällen och det blev lyxmat…

Eldorado Broccolimix 100 kcal.
Jag är så glad att jag har Spike!

Känner mej ensm,, så jag går och lägger mej nu vid kl. 18. Det blir podcasts och hörlurar på.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s