Lördag 25 september 2021: ärenden och uppgivenhet


Vikt / BMI

71,4 (-8,3 sen 6/7) / BMI: 23,3. Gick ner nästan allt (0,9 kg) som jag gick upp igår. Skönt.

Dagen

Jag har mått illa hela dagen! Börjar bli lite bättre nu framåt kvällen tack och lov. Har bara lyckats få i mej lite kvarg och är skithungrig, men jag kan inte äta, helt enkelt.

Illamåendet gjorde det ännu svårare för mej att bege mej iväg, men jag tog mej själv i kragen till slut. Det blev bokning av ny tvättid, köp av en limpa cigg, mat på Willys för en vecka och Gourmet kattmat på Rusta. Fan, vad pengarna går åt snabbt!

TK har ringt säkert fem gånger idag… Seriöst, så gör det faktiskt inget eftersom jag bara sitter här och läser på Reddit. Hon har problem med karln. Jag kan också få beklaga mej lite över att jag känner mej bortglömd. Jag känner att det är dags för mej att gå vidare, hur jävla kasst det än känns. Blir ett besök hos mamsen 29 september och efter det går jag vidare med mitt liv – jag har så jävla mycket skit som pågår i livet just nu att en karl att oroa sej över är det sista jag behöver. Jag hade verkligen velat ha ett avslut med ord, men kan jag inte få det så får det gå ändå, trots att det är skitsvårt att släppa det. Att bli dissad är aldrig kul, såklart . Som jag sa sist – det här var alldeles för tidigt för mej att försöka mej på ett förhållande, jag är för skör och det är bättre att jag håller mej för mej själv. Planen att aldrig bry mej om män mer låter återigen som en oerhört bra tanke. Jag gjorde ett försök, men det sket sej, tyvärr. Never again!

Jag tror att jag ska trösta mej själv med en ny piercing eller två!

Blev illamående igen och kommer att lägga mej ihop med Spike redan kl. 20. Jag är trött på detta! Jag kan inte leva på 100 g kvarg om dan…!

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (har ändå blivit 65 min genom att springa i affärer)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s