Måndag 30 augusti 2021: TK och systra


Vikt / BMI

73,0 (-6,7 sen 6/7) / BMI: 23,8. Givetvis upp 0,4 kg p.g.a. pizzan, trots min aktivitet.

Dagen

Lite småjobbigt att vakna upp med TK, men vi sov ok i alla fall. Eftersom hon hade slarvat bort sin kofta, så satt hon och ringde Ada hela morgonen. Koftan lokaliserades på Silverkällan och hon var tvungen att åka dit och hämta den. Hon ville att jag skulle följa med, så jag föll till föga. Idag får det bara bli två öl.

Det blev 2,5 öl och är på väg hem kl. 16.30.

Haft en nästan timmes lång heart to heart med systra mi, b.l.a. angående min mors offerkofta. Känns skönt att få höra den andra sidan och inte bara mamsens negativitet! Jag tänker lägga mej tidigt idag. Blir ingen överklagan skriven idag heller. Det blir imorgon förhoppningsvis (har tills 12 september på mej).

Klockan är 19 och jag är bara allmänt trött på den här dagen, så jag går och lägger mej nu. Imorgon har jag tvättstugan, onsdag är det telefontid med rehabkoordinatorn, torsdag är det mindfulnessövning på Hälsodisken, fredag fyller syrran år och på lördag blir jag ett år äldre. Det kanske låter banalt/roligt, men bara att kalendern är fylld gör mej helt uppstressad! Aaargh!

Jag har verkligen inte en enda plan för min egen födelsedag. Känns faktiskt rätt tragiskt att inte en enda jävel bryr sej, men skitsamma. Får bli hemmakväll med Bloody Mary och jag kanske kan unna mej lite chips (det var aplängesen nu).

Fan, måste simma imorgon, det är enda sättet att börja dagen, så att det blir en normal dag!

PS. Såg en av de gulligaste klippen på länge och det råkade vara på Reddit. Jag t.o.m. grät. (Jag kan gråta! Yeay! Har inte gjort det på många år…)

)

Tragigen är hög hos Redditusers:

Ja, jag är Wizelda, så klart.

Nu godnatt med Theralen och Zopiklon och nån kort Youtube. Nighty, night.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Dagens KBT

Kanske är lite underförstått att min överklagan inte blev skriven igår, så nu fan blir det dagens plan. – Nä, orkar inte idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s