Torsdag 26 augusti 2021: öl och sockerkaka


Vikt / BMI

72,9 (-6,8 sen 6/7) / BMI: 23,8. Ingen skillnad från igår, tyvärr.

Dagen

Har inte orkat ta itu med livet idag. Varken simmat eller promenerat. Har haft tvättstugan, men inte städat, som jag alltid brukar göra samtidigt. En granne kom och knackade på och påstod att jag hade tagit hans tvättid – vilket jag givetvis inte hade. Jag visste att systemet med att flytta sin plupp från bokningstiden till att låsa dörren skulle leda till detta, jag bara undrade när. Känns fortfarande som att jag har gjort något fel, men det var fan min tid! Han var sur också och sa typ att jag inte skulle ta andras tider. Idiot! Nu släpper jag det. Tvätten är klar och instuvad nu.

TK ringde. Jag har så jävla kasst med pengar nu, men sa att vi kanske kan ses och ta en öl. Hon är en rolig avledning från mitt i övrigt crappy liv, så det kanske kan vara värt att ses bara för att komma ut och tänka på annat en stund.

Fick sockerkaka och äppelpaj av TK. Gött. Det är typ den enda fasta födan jag har ätit på ett bra tag. Hoppas nu, fan, att jag inte går upp en jävla massa i vikt p.g.a detta. (ätit 3.500 kcal idag, så det är klart att jag kommer att ha gått upp – fan…)

Mums
Har alltid sällskap av min lilla boll. Han är för söt!

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s