Fredag 20 augusti 2021: pension och Bloody Mary


Vikt / BMI

73,9 (-5,8 sen 6/7) / BMI: 24,1. Satan, ingen viktminskning tills idag! Blir bara Nutrilett idag (fast det blir några öl också…)

Dagen

Inget regn, så simmade kl. 9, som vanligt. Vet inte vad det var för fel på folk idag, dom simmade mitt i banan och i bredd, så det var helkrångligt att ta sej runt. Suck, människor…

Pensionen kom idag. Yeay! Jag försökte, efter simningen, att fördriva tiden fram tills kl. 13.30 när pengarna betalas ut. Tog den långa promenaden runt Svarte Mosse och satt sen och spelade Kitten Match fram tills det var dags. Jag hade planerat in NettoTobak, Willys, bolaget och Rusta, men efter bolaget var jag helt slut, så eftersom kattmaten inte är slut så åkte jag hem. Jag slog på stort och köpte vodka och tomatjuice. Pratade om Bloody Mary häromdagen, så jag blev sugen på det. Det var några månader sen sist. Får inte bli mycket, ska ju givetvis simma imorgon.

Tänker spendera resten av dagen med Youtube, spela June’s Journey och dricka öl i min ensamhet (f*ck människor!). TK ringde och tyckte jag skulle följa med till Silverkällan, men jag har verkligen ingen lust idag. Jag både snorar och hostar hela tiden fortfarande, så lika bra att undvika folk av den anledningen också. Känner knappt något halsont alls idag (skönt).

Egentligen borde jag försöka få arslet ur vagnen och koppla in Wii:et, men av någon anledning känns det inte som att min hjärna är med på banan idag. Jag vet inte ens var alla sladdar är och jag orkar inte leta. Skulle jättegärna spela dock.

Flyttade blommorna så jag skulle se dom från sängen, men det var tydligen ingen bra idé…
Mums! (blev tyvärr ett vinglas)

Kollade kalorierna i en Bloody Mary. Enligt Samsung Health blir det 166 kcal för en drink på 200 g (jag vägde). Räknade jag ut det jag faktiskt använt blev det 218 kcal… Visste inte att vodka var så kaloririkt (90 kcal för 4 cL).

Jkpg-polare ringde igår, men orkade inte svara p.g.a. halsen och mamsen messade, så imorgon ska jag försöka att vara lite social och återgälda kontakterna. Idag har jag spenderat min dag som en alkis, vilket stör mej mest för att jag har talat om det för er här haha. Jag skiter i alkohol, jag vill bara fördriva tiden (vilket låter hemskt). Jag vill även slippa ångesten och depressionen, men alkohol är sämsta ”lösning”, vilket jag vet. Jag låter verkligen inte alkohol styra mitt liv. Jag är bara en normal människa som söker flykt emellanåt. Aaargh, sorry, jag försöker bara ursäkta att jag dricker för mycket. Jag känner att jag ändå har bra koll att vet när det är dags att nanna. Har flera Bloody Mary kvar. G’night guys från mej och Spippo.

Good evening – That Chapter sen nanna (jag blev fan full på drinken)
Sleepy darling

Daglig aktivitet 80 min: ✔️ (170 min och 13.500 steg, duktigt jobbat!)

Dagens KBT

Orkar inte idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s