Torsdag 19 augusti 2021: någorlunda återställd


Vikt / BMI

73,9 (-5,8 sen 6/7) / BMI: 24,1. Vet inte varför jag hade gått upp i vikt tills idag, störande är det i vilket fall.

Dagen

Fick jättetrevligt besök igår, där jag fick blommor, te och honung! Blev sedan bjuden på Pad Thai med tofu. Det hade jag aldrig ätit förut och det var jättegott. Jag orkade dock inte äta upp allt, så tog det till lunch idag.

Inte världens bästa bild… (Enligt Samsung Health är det ca. 600 kcal i en portion, så får inte äta mycket mer idag)

Somnade sent, så var inte uppe med tuppen som vanligt idag. Jag hostade, tack och lov, inte hela den här natten också. Halsen är nästan återställd, men är snorig. Jag avbokade tiden med kuratorn för jag ville inte sitta inne på ett litet kontor med någon, när jag har sån här slemhosta och måste snyta mej oavbrutet. Jag tänkte dock att även om jag inte kände mej helt återställd så åker jag fan och simmar. Det var 19 grader varmt och sol och jag vill verkligen passa på (speciellt eftersom jag hade gått upp i vikt tills idag). Det var typ sex pers till där, så det var lugnt och skönt. Jag lyckades simma min kilometer utan att få några hostattacker.

Kom hem och åt lunch och sen begav jag mej till Svarte Mosse. Nu efter det ska jag plocka ögonbrynen och fixa naglarna, sen ska jag bara ligga här i sängen och stirra på mobilen… haha…

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagens KBT

Jag har faktiskt ingen lust att ta itu med KBT idag. Jag skyller på att jag fortfarande inte är helt frisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s