Lördag 21 augusti 2021: lat dag


Vikt / BMI

73,3 (-6,4 sen 6/7) / BMI: 23,9. Yes, ner 0,6 kg efter all ansträngning igår!

Fick flytta in armbandet till sista hacket idag!

Dagen

Vaknade kl. 8, som vanligt. Kände mej lite bakis i typ en halvtimme, men gick sen upp. Tänkte först gå ut på min promenad, men detta är min vilodag, så jag behöver inte göra det idag. Kanske går ut senare ändå, om jag har tråkigt.

Började morgonen med att klippa Spikes klor och spelade sen June’s Journey i en och en halv timme. Tänkte nu kolla på That Chapter från igår (helt sanslöst, jag somnade igår när jag tittade på det!)

Seriöst, jag vet att jag är fjantig.

Jag kollade, som sagt ovan, på Cody Ko och han tog upp den här HBO-serien. I brist på TV (och dokusåpor, som t.ex. Big Brother, som ni vet att jag gillar), så tänkte jag att ”jag kollar väl fan på skiten” haha… Ibland börjar jag undra över mej själv, men visst kan jag gilla både fin- och fulkultur? Dom väger upp varann liksom. I ett avsnitt gav en kille komplimangen ”you’ve got pretty feet”, så gulligt hehe.

Unnade mej själv mumsig öl idag.

Har saknat mitt ugglefodral jag hade till förra mobilen och nu har det dyra fodralet Elgiganten lurade på mej börjat falla sönder, så dags att shoppa.

Svårt att hitta ugglor och rätt storlek på fodralet, men denna slog jag till på.

Apropå på inget: jag blandar fan bra Bloody Mary! Bra att ge mej själv en klapp på huvudet ibland…hehe… Börjar bli lite smålullig… Druckit fyra Stockholm och tre Bloody Mary plus att jag har sett sex avsnitt av Fboy Island, men nu får den här dagen gärna vara slut.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s