Onsdag 18 augusti 2021: sjuk


Vikt / BMI

73,4 (-6,3 sen 6/7) / BMI: 24,0. Fan, gick upp 0,3 kg eftersom jag inte rörde på mej igår.

Dagen

Jag har inte sovit nånting. Jag har hostat hela jävla natten. Mår skit idag och jag som skulle simma idag när det inte regnar. Skit! Jag tvingade mej själv att ändå ta en promenad, men mådde verkligen inget vidare. Känner mej svag. Jag tänkte att jag äter mat idag eftersom jag nog inte bör banta när jag mår så här. Jag har krupit ner i sängen och ligger bara och läser, orkar inte ta mej för något vettigt alls. Tror jag ska försöka sova lite. Kom på att jag har tid med kuratorn imorgon kl. 11, så försökte ringa kontaktpunkten och avboka tiden eftersom jag inte vet hur jag kommer att må imorgon. Då stänger dom kl. 13. Störande. Får se hur jag mår imorgon bitti då.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagens KBT

Blir inget med det idag.

Livsregel: Jag kan inte riktigt formulera det som en livsregel, men jag klandrar mej själv något fruktansvärt att jag inte kan följa mina rutiner idag. Jag måste tillåta mej själv att vila när jag verkligen behöver det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s