Fredag 9 juli 2021: för mycket kaffe kan sabba halva dan


Vikt / BMI

78,7 (-1,0 sen 6/7) / BMI: 25,7. Givetvis hade jag gått upp 1,1 kg p.g.a ölen.

Dagen

Dålig dag. Tror jag sabbade dagen genom att dricka för mycket kaffe på morgonen. Kände mej helt skakis och orolig.

Lyckades torka min tvätt kl. 12 och ringde sen mamsen. Vi pratade en halvtimme.

Tog mej till slut ut för att besöka Willys och skulle sen bara slappa i sängen. Det var 27 grader och jag dröp av svett. Hade ätit min sista Brintillix på morgonen, så tog även en sväng om Apoteket. Givetvis hade dom inte Brintillix! Så det var hem med maten och sen åka till Backaplan. Var så jävla sur. Bara för det köpte jag fem öl på bolaget (var inte ens sugen – dumma apotekets fel!). Jag har ett eget val, såklart, men jag har svårt att lyssna på, och välja, det ‘nyttiga alternativet’ (hence mer dömande).

Mediterade, men jag hade så mycket måsten i huvudet hela tiden, så det hjälpte föga.

Imorgon ska jag testa att simma på lördag (kl. 13).

Väl hemma igen drack jag en Nutrilett och tog sen en öl. Har spenderat hela resten dagen med att läsa r/AmItheAsshole-inlägg.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s