Torsdag 8 juli 2021: fan, öl


Vikt / BMI

77,6 (-2,1 sen 6/7) / BMI: 25,3.

Dagen

Gick inte upp förrän kl. 9 idag. Hade tvättstugan kl. 11 och tänkte jag skulle vara duktig och storstädad medan jag väntade. Var varmt och svettades innan jag gick ner. TK hade ringt och vi hade bestämt att ses kl. 12.30 eftersom hon skulle få en sladd av mej. Jag planerade att slänga in tvätten, slappa lite, lägga tvätten på tork, åka och möta TK och hinna hem innan kl. 14 för att hämta ut tvätten. När jag kom ner hade en granne kvar sin tvätt i maskinen. Tog fem minuter innan hon dök upp och fem minuter till innan maskinen var klar. Vid det här laget höll jag på att svettas ihjäl och var stressad att komma iväg till kl. 12 som planerat. Jag tyckte hon var oförskämd som ville låna torktumlaren också på min tid så jag sa ”nej, kan du ta med dej din tvätt, jag tänker låsa”. Fick dåligt samvete direkt och var tvungen att säga ”förlåt, men jag har bråttom och jag orkar inte hålla på att krångla med en person till här inne nu”. Fatta hur taskig jag fortförande känner mej sju timmar senare. Varför? Jag har väl rätt? Suck.

Plockade ut den blöta tvätten och tog upp den i lägenheten för jag klarade inte mer stress. Tänkte boka en ny tid när jag kom hem (bor i ett hus där alla bokar precis innan och i stort sett alla lås sitter på ‘parkering’).

Åkte in till stan och invigde nya bron (har inte lämnat Hisingen på evigheter). Mötte TK och jag var verkligen lättpåverkad vad gällde att följa med och dricka öl efter morgonens prövning. Jag drack bara två öl dock och sen krånglade jag mej hem.

Jag var nära att köpa någon fet mat efter ölen. Jag hade inte ätit något innan jag åkte iväg. Hade inte hunnit. Men. Jag blev faktiskt sugen på färdig sallad och eftersom jag var tvungen att byta vid Backaplan, så gick jag in på Coop och köpte 280 g pastasallad för 32 kr. Det bara måste vara bättre än chips!

Egentligen borde jag se ölen idag som en plusaktivitet. Detsamma för att jag köpte, och åt, god mat samt fixade naglarna nu på kvällen.

Klarade Nutrilett och ingen alkohol i två dagar. Hur jävla hopplös är jag egentligen?!

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s