Lördag 10 juli 2021: vilodag


Vikt / BMI

77,6 (-2,1 sen 6/7) / BMI: 25,3. Skönt, gick direkt ned 1,1 kg, som jag gick upp igår!

Dagen

Sov ända till kl. 11 idag. Känner ofta att jag inte orkar bemöda mej med att face:a dagen, så jag ligger bara kvar i sängen och lyssnar på true scary stories. Lördagar är ändå min vilodag, så jag dömde inte mej själv för det. Känt mej rätt avslappnad under dagen (drack bara en kopp kaffe i morse för säkerhets skull). Viktnedgången gjorde mej dessutom glad.

Jag har faktiskt tagit två promenader under dagen bara för att jag kände för det. Har kommit upp i 70 min, men ibland brukar jag traska runt lite i lägenheten medan jag kollar på Youtube, så kanske gör det. I övrigt har jag bara spelat på mobilen och nu tänkte jag kolla på favoriten That Chapter från igår på Youtube.

Lagade mat, som blev jättegod.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (✔️ traskade runt i lägenheten)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s