Tisdag 7 juli 2021: orkeslös


Vikt / BMI

78,5 (-1,2 sen 6/7) / BMI: 25,6

Dagen

Dagen började bra med att jag gått ner över ett kilo sen igår!

Hade läkartid kl. 9 och jag var extremt uppstressad innan. Försökte med meditation och andningsövning, men det hjälp inte mycket. Samtalet gick däremot bra, så jag hade inte behövt oroa mej (det hjälper inte att jag tänker så dock, kommer att stressa upp mej själv lika mycket nästa gång i alla fall). Dom har anställt en ny rehabkoordinator, så jag kommer att få ett meddelande om ett möte så småningom. Jag är fortsatt sjukskriven, med en notis om att min arbetsträning måste gå väldigt långsamt fram när den väl kommer igång.

Blev lite irriterad över att läkaren inte kunde förnya mina recept på D- och B12-vitamin. Jag måste boka en tid med vårdcentralen för det. Jag visste inte det, så hon skrev ut dom en sista gång, men jag måste boka tid för nya blodprover. Jag ville visserligen ha nya blodprover för att se att vitaminerna nu ligger rätt, så kanske var bra ändå. Får försöka fixa det snart.

Hade bokat simningen kl. 13. Jag kände mej fortfarande uppe i varv och orolig, men jag begav mej iväg ändå. När jag väl kom i bassängen var jag helt orkeslös och det var oerhört trögt att ta simtagen. Jag fick ge upp efter bara 200 m. Jag kan inte sätta fingret på om det berodde på att jag kände att ångesten låg kvar från mötet, om det berodde på att det var tredje dagen i rad eller att jag hade ätit för lite. Jösses, vad jag klandrade mej själv efteråt, men jag kom på mej själv och tänkte ”jag gjorde ett försök” (ett framsteg).

Väl hemma vilade jag lite, men jag ville verkligen ta en promenad, så jag fick till min dagliga aktivitet. Tänkte att jag skulle gå min vanliga långpromenad, men jag fick ge upp halvvägs av samma anledning som jag fick avbryta simningen. Benen kändes som spaghetti. Skitobehagligt.

Nu efteråt sitter jag bara på sängen och läser på Reddit, orkar ingenting. Har mediterat igen och känner mej lite lugnare.

Skrev igår att jag inte har inte gjort någon plusaktivitet, mediterat, skrivit ångestsymptom i kalendern, städat eller kollat på mina Youtube-favoriter på ett bra tag, men trots att jag mått så kasst idag har jag gjort en plusaktivitet (podcast), mediterat och skrivit i kalendern, så jag måste verkligen berömma mej själv idag!

Har bokat in simning i morgon också, men nu när jag tänker efter hur jag mått idag, så ska jag avboka den och tillåta mej själv att ta det lugnt istället. Jag tror jag får se till att äta något mer och inte bara dricka Nutrilett, tror verkligen det gjorde saken värre att jag inte hade fått i mej tillräckligt med näring.

Har inte tagit itu med KBT:n idag, såklart, men det är ok (hade ju ändå läkartiden också).

(Förresten fick jag brev från Kammarrätten och dom sa nej till min sjukpenning. Blir att överklaga igen… suck…)

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s