Tisdag 25 maj 2021: ny mobil


Har haft mobilen inlämnad i flera dagar nu. I morse fick jag reda på att det var kretskortet som var fucked. Billigare att köpa ny mobil.

Sagt och gjort.

Fick ta mina sista pengar till en Samsung Galaxy A21s och har nu spenderat fem timmar åt att installera appar, logga in på allt och se till att allt funkar som jag vill.

Det jag var mest bekymrad över var om jag skulle behöva börja om från början på June’s Journey eftersom jag inte har Facebook där man säkerhetskopierar. Jag visste att allt annat skulle vara ok eftersom jag är nitisk vad gäller att anteckna lösenord och spara allt som går. Helt glatt överraskad att spelet såg ut som vanligt och jag nu hade ett helt nytt kapitel att ta itu med!

Jag fortsätter att skriva som vanligt imorgon, nu när läget är återställt till det normala.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s