Onsdag 2 december 2020: total overload


1. Fixade idag flyttfirma till den 16 december. Har dock extrem ångest att jag inte kommer få in 63 kvm på 25 kvm (plus 6 kvm förråd). Egentligen borde jag tänka ”har jag saknat ‘whatever’ än, om inte så släng”. Det är nån känsla av att ”det här är jag” och för att behålla jaget, behöver jag behålla just dessa saker.

2. Spike mår mycket sämre. Som den katt han är visar han ingenting, han beter sej precis som vanligt (leker och gosar), men han tuggar och sväljer oavbrutet. Det är inte ok. Det är värre varje dag. Så orolig och ledsen,

3. Så ringer syrran: ”mamsen mår inte bra, vill du komma till helgen? Hon kanske inte klarar länge till.”

Aaaaargghh!

Jag tippar över. Jag har ingen jag kan prata med. Jag mår skit nu.

Edit: En av de få gånger jag känner att det att jag är introvert går emot mej. Behövde prata med nån. Ringde tre: exet, bästa kompis från förra stan jag bodde i samt en riktigt bra flummig polare härifrån Gbg. Nada. Zilch. Var är alla när jag behöver prata?! (Var är jag när andra behöver prata. Ja, jag förstår ironin… )

Edit II: Ok, jag är introvert, men jag svarar alltid när en vän ringer (myndigheter mja… ev…). Känner mej som en dålig människa nu när ingen (av tre) ens vill prata med mej. Jänner jag inte för att prata med nån alls nu dock, bara Spike.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s