v.48 Lördag 30 november 2019


Inspiration

Dagens projekt:

Kartonger: 38 kvar, 15 sparade

Lördag: Tvätta+Städa+Wicca

1930-talsfilm: x

Virkning: x

Språk: x

Meditation Morgon: x

Meditation Wicca: x

Meditation Kväll: x

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin. 140 kcal.

Lunch: Spenatsoppa + macka. 340 kcal.

Middag:

Next Level Burger med bröd, tomat, sallad, ost, ketchup och dressing. Jättegoda burgare, som jag aldrig testat förut. 1000 kcal.

Kvällsmat: Åt de sista småkakorna jag hade kvar. 300 kcal.

Mellanmål: x

Summa kcal: 1761/1509

Kolhydrater: 38/55 %

Fett: 46/25 % (oups…)

Protein: 16/20 %

Simning (mån,ons,tor,fre): x

Promenad: 11.469/8.000 steg / 361 kcal

Vikthantering: +0,7 kg sen igår! 114/110 aktiva min: 1722 brända kcal av målet 1509. 39 kcal över målet.

Psyket: Sömnen sådär (7,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: mycket av allt. Koncentrationen bra emellanåt.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 7. Vet inte varför jag inte hörde alarmet kl. 6 som vanligt. Tur att jag inte missade tvättiden i alla fall. Tvättade och städade under tiden. Använde torkrummet för första gången. Otympligt, dessutom blev det inte torrt tills torktumlaren var klar. Samma som jag minns att det var sist jag hade torkrum. Tvättar inte så mycket var gång så oftast kan jag bara ta upp det och låta torka i lägenheten. Gick en promenad – den, nu vanliga, turen runt kvarteret på 45 minuter. Åt lunch och tog sedan itu med kartongerna. Efter det tog jag exakt samma promenad en gång till. Lagade därefter burgarna. Blev rätt chockad över hur mycket kalorier det blev. Räknade inte ut det förrän efteråt. Vet inte varför jag hade gått upp nästan ett kilo tills idag och kände egentligen inte att jag förtjänade hamburgare idag, men nu hade jag planerat det, så det fick bli så ändå. Resten av kvällen har jag bara spelat mobilspel. Har känt mej seg och uttröttad av den ständiga stressen och vill bara sova nu.

Idag har jag blivit glad av: Att jag har lyckats göra mej av med en massa onödigt skräp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s