v.46 Fredag 15 november 2019


Vikt:

Mål: 60,0 kg / -22,8 kg.

Idag: 60,2 (-0,1 sen igår / -22,6 totalt).

Inspiration

Dagens projekt:

Fredag: (Fontänen)/Läkare+Städa+Kattsand. Läkartid i januari. Inte gjort något av det jag skulle idag.

1930-talsfilm: x

Virkning: Halsvärmare

Språk: x

Meditation Morgon: x

Meditation Wicca: x

Meditation Kväll: x

Simning (mån,ons,tor,lör): x

Promenad: 6.714 steg / 214 kcal

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 380 kcal.

Lunch: Linsgryta med Vegobitar. 488 kcal.

Middag: Spaghetti Stroganoff. 242 kcal.

Kvällsmat: Fil och müsli. 270 kcal.

Mellanmål: En massa riskakor. 700 kcal.

Summa kcal: 1974/1380

Kolhydrater: 47/55 %

Fett: 37/25 %

Protein: 16/20 %

Vikthantering: 65 aktiva min: 1437 brända kcal av målet 1655 = +537/-275 kcalbalans/målet

Psyket: Sömnen dålig, vaknade hela tiden och var uppe och rökte vid kl. 2. (9,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: stressen varit enorm, som vanligt, med en hel del ångest och depression. Koncentrationen dålig.

Idag har jag blivit glad av: Spike, som har kommit och gosat när jag behövt det.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 6. Morgonrutin utan meditation. Kände mej inte utsövd, tyvärr. Var uppe och åt frukost, men gick och la mej igen. Begav mej iväg kl. 9.40 och gick till biblan och skrev ut mina papper. Eftersom jag igår hade fått ett brev där jag ska få hjälp att skaffa nya glasögon (bara haft kontaktlinser på ett par år nu) så gick jag till Backaplan och besökte Optikkällaren. Har aldrig köpt glasögon eller linser hos dom, så tänkte prova något nytt. Fick tid kl. 10 den 28 november. Efter det åkte jag och lämnade in papperna. Så då var det ur världen. Upptäckte sedan att det hade dragits pengar för förrådet, trots att det redan hade betalats… Det är verkligen inte meningen att jag ska kunna betala hyran! Ringde dom och dom sa att det kunde dröja tills nästa torsdag innan pengarna betalas tillbaka på mitt konto. Har ändå inte fått kodkortet än så kan inte betala i alla fall. Insåg därefter att mitt mejl till flyttfirman inte gått fram, så jag mejlade dom igen. Det är nu bara deras svar jag väntar på idag, allt annat är fixat. Jag är helt slut, haft ångest precis hela tiden medan jag gjort allt detta. Nu efter jag ätit lunch tänkte jag att jag skulle planera lite måltider och sedan gå och handla, men jag pallar inte. Kan inte koncentrera mej på recepten. Jag ska vila ett tag igen och sedan se vad jag orkar efter det. Fick svar från flyttfirman och de är preliminärt bokade till kl. 8.30 på tisdag. Jag fortsatte att känna av ångesten och stressen hela dagen. Försökte vila, men gick upp och åt riskakor om och om igen eftersom jag inte kunde slappna av och ångesten malde. Vet självklart att maten inte botar det på något sätt, men jag gör det instinktivt och kan inte hindra mej själv. Irriterad över att jag inte har städat och bytt kattsand, som jag skulle idag. Kommer lägga mej tidigt. Har tvättstugan kl. 8 imorgon. Hoppas jag får sova ordentligt i natt. Har inga planer för helgen, men vill försöka planera och handla mat för en vecka, städa, diska och byta kattsand. Dock tänker jag inte bestämma det utan bara göra det jag orkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s