v.46 Måndag 11 november 2019


Vikt:

Mål: 60,0 kg / -22,8 kg.

Idag: 59,5 (+0,1 sen igår / -23,3 totalt). Det var inte så farlig viktökning, tack och lov.

Inspiration

Jag tycker det är bra att: jag har tak över huvudet.

Psyket: Sömnen relativt ok (8,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: fruktansvärd stress och oro. Koncentrationen halvdan.

Dagen i sammanfattning: Måste ha stängt av alarmet, gick upp först kl. 8. Morgonrutin. Att inte veta vad som händer med allt viktigt runt omkring mej, att bara vänta på beslut, har gjort att jag regredierat vad gäller måendet. Handlingsförlamad och ångest, var tvungen att ta medicinen vilket var ett bra tag sen nu. Jag har ett möte imorgon med handläggare K, men det är inte han som ska fatta beslutet jag väntar på. Är nog bara ett uppföljningsmöte angående mitt boende. Det enda vettiga jag har gjort idag är att tvätta. Kan inte ta mej för något och simningen blir verkligen lidande. Skittråkigt. Jag har gjort lite tester på nätet om SAD (Social Anxiety Disorder):Enligt Wikipedia:

Avoidant Personality Disorder stämmer in också:

Samt Obsessive-Compulsive Personality Disorder (vilket jag är helt övertygad om att min far hade):

Har reserverat den här boken på biblan:


Så, nog med självdiagnosticeringen. Ska ta upp det med kuratorn (hon föreslog att jag skulle göra test för social fobi, men det har kommit annat emellan) nästa vecka och läkaren i januari. Klockan är inte ens åtta, men jag går och lägger mej nu.

Dagens projekt:

Måndag: Simma+Tvätta. Bara tvätt.

1930-talsfilm: x

Virkning: x

Språk: Walesiska lesson 26/118 (Countries)

Meditation Morgon: R.A.I.N. 5 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Wicca: x

Meditation Kväll: x

Simning (mån,ons,tor,lör): tyvärr inte

Promenad: 1527 steg / 49 kcal

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 380 kcal.

Lunch:

Stekt potatis med sallad. Lite tråkigt, men fick duga. 360 kcal.

Middag: Linsgryta med Vegobitar. 350 kcal.

Kvällsmat: x

Mellanmål: 3 riskakor, en banan. 450 kcal.

Summa kcal: 1494/1373

Kolhydrater: 60/55 %

Fett: 26/25 %

Protein: 14/20 %

Vikthantering: 16 aktiva min: 1304 brända kcal av målet 1648 = +189/-275 kcalbalans/målet

En reaktion på ”v.46 Måndag 11 november 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s