v.45 Lördag 9 november 2019


Vikt:

Mål: 60,0 kg / -22,8 kg.

Idag: 60,3 (-0,2 sen igår / -22,5 totalt).

Inspiration

Jag tycker det är bra att: jag övar på mindfulness-andning flera gånger om dagen.

Psyket: Sömnen halvbra (8,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: stressad hela tiden, inte så farlig ångest. Koncentrationen relativt ok.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 6. Morgonrutin. Begav mej iväg kl. 7 för att åka till förrådet och leta efter fjärrkontrollen. Får se om jag hittar något mer att plocka med mej samtidigt. Missade även en sladd till Nintendo:t så får se om jag hittar den. Det gick lite fortare den här gången och var hemma igen efter strax under tre timmar. Det var inte helt lätt att hitta fjärrkontrollen… Kom i alla fall hem med den och lite kläder, bl.a. min skinnpaj. Inte för att jag ens använder den längre utan mest för den vill jag inte bli av med. Vet inte om jag ska ta en sväng imorgon också, är lite virktidningar och Wicca-böcker jag skulle kunna hämta, samt mer köksgrejer och kläder. Bestämmer mej imorgon. När jag kom hem upptäckte jag att fjärrkontrollen givetvis inte hade några batterier… Tog en promenad till Lidl och köpte även en chokladkaka. Väl hemma igen fick jag igång bluray:en.

Såg även ”Inception”, som jag hade köpt, men aldrig sett. Riktigt bra. Efter det tog jag en tjugo minuterspromenad. Blir att lägga mej och läsa lite nu.

Dagens projekt:

Lördag: Simma+Wicca. Nej.

1930-talsfilm: blev andra filmer idag.

Virkning: Halsvärmare

Språk: Walesiska lesson 26/118 (Countries)

Meditation Morgon: 2:4 Breathing 5 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Wicca: x

Meditation Kväll: x

Simning (mån,ons,tor,lör): x

Promenad: 15.509 steg / 498 kcal

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 380 kcal.

Lunch: Spaghetti med Vegobitar. 400 kcal.

Middag: x

Kvällsmat: 50 g chokladkaka. 275 kcal.

Mellanmål: 6 riskakor med gurka och keso, en banan. 300 kcal.

Summa kcal: 1354/1381

Kolhydrater: 57/55 %

Fett: 33/25 %

Protein: 10/20 %

Vikthantering: 162 aktiva min: 1669 brända kcal av målet 1656 = -315/-275 kcalbalans/målet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s