v.45 Fredag 8 november 2019


Vikt:

Mål: 60,0 kg / -22,8 kg.

Idag: 60,5 (+0,8 sen igår / -22,3 totalt). Ja, det var ju ingen överraskning precis…

Inspiration

Jag tycker det är bra att: jag kommer iväg till förrådet idag.

Psyket: Sömnen sådär (10,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: en hel del ångest, mycket stress och oro. Koncentrationen sådär.

Dagen i sammanfattning: Gick upp först kl. 8. Morgonrutin. Vankade runt med ångest ett tag och undvek frukost p.g.a viktökningen. Var inte sugen i vilket fall. Beslutade mej sen att jag måste åka till förrådet, om inte annat för att säga upp det igen. Begav mej iväg kl. 9.15 och bussen kom direkt. Hade den inte gjort det så hade jag planer på att gå till apoteket. Det är sista dagen jag kan hämta ut utan att betala och det är en sak som kan hämtas idag. Jag kan ta det senare, då jag ändå måste handla kattsand och kaffe. Nu blir det att sitta på bussen ett tag. Ska bli intressant att se hur lång tid det här projektet tar. Det tog 3,5 timme.

Hämtade BluRay, Nintendo Wii och en bunt dvd:er. Här kan man se vilka serier och filmer som var viktigast för mej. ”Wicker Man” letade jag fram först.

När jag hade lastat av allting åt jag lunch och sen gav jag mej direkt iväg igen. Tog dramaten och gick först till apoteket och sen Lidl. Köpte kattsand och det som tydligen är viktigast:

En chansning att köpa Lidls billiga kaffe, men det var värt att testa då det var 6 kr billigare än Gevalia. Gillade inte deras Bellaroma (eller vad det nu heter). Upptäckte nu att det var corn cakes jag hade köpt denna gång, istället för rice cakes. Blir intressant att se hur dom smakar.

Efter allt detta kopplade jag in BluRay:n. Insåg då att jag hade glömt fjärrkontrollen… och min mobil har ingen IR blaster… suck… Tänkte ha en filmkväll, men det blev inget med det. Städade lite, bytte kattsand och sånt, men sen blev jag för trött av dagens ansträngningar och har gått och lagt mej. Tänkte åka tillbaka till förrådet imorgon, så vore skönt att komma upp tidigt.

Dagens projekt:

Fredag: (Fontänen)+Städa+Kattsand

1930-talsfilm: x

Virkning: x

Språk: Walesiska lesson 26/118 (Countries)

Meditation Morgon: Calming Breaths 6 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Fick den här när jag skulle göra meditationen. Schysst! Nu har jag en massa nya meditationer att testa.

Meditation Wicca: x

Meditation Kväll: x

Simning (mån,ons,tor,lör): x

Promenad: 12.250 steg / 389 kcal

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, 140 kcal.

Lunch: Potatis och vegoschnitzel. 350 kcal.

Middag: x

Kvällsmat: 2 skålar fil och müsli. 500 kcal.

Mellanmål: 2 majskakor med keso och ruccola. 75 kcal.

Summa kcal: 1052/1383

Kolhydrater: 46/55 %

Fett: 41/25 %

Protein: 13/20 %

Vikthantering: 124 aktiva min: 1544 brända kcal av målet 1658 = -566/-275 kcalbalans/målet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s