v.45 Torsdag 7 november 2019


Vikt:

Mål: 60,0 kg / -22,8 kg.

Idag: 59,7 (+0,1 sen igår / -23,1 totalt).

Inspiration

Jag tycker det är bra att: jag lär mej nya strategier att implementera för att hantera mitt psyke

Psyket: Sömnen sådär (7,0 h). Känner att det var lite för lite. Ångesten, stressen, oron, depressionen: allt har varit skit idag. Koncentrationen halvdan.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 6. Morgonrutin. Fick enorm stress och ångest över flytten av förrådet. Gick och la mej igen. Hade möte med kontaktpersonen kl. 10, men han ringde och var lite sen. Vi pratade en kort stund, han kan tyvärr inte hjälpa mej med förrådet. Vi bokade också in ett möte tillsammans med handläggare K på tisdag. Resten av dagen har jag verkligen inte gjort någonting, läst lite, lyssnat på radio, sovit och ätit. Tur i oturen att jag var så handlingsförlamad av ångesten att jag inte klarade av att ta mej till affären, för annars hade jag köpt chips och annat onyttigt. Försökte analysera varför jag tror att mat ska döva ångesten, men kom inte fram till något. Jag vet ju att det faktiskt dövar ångesten medan jag äter, men efteråt blir ångesten bara värre. Kanske inte spelar någon roll varför maten har fått den inverkan på mej, kanske bara lära mej hur jag ska hantera det. Jobbigt att kämpa med det och ångesten samtidigt, men de går hand i hand. I alla fall så ringde jag och förlängde förrådet november ut, men blev inte lugnare av det eftersom det inte löste problemet med flytten av sakerna. Ska åka fram och tillbaka till förrådet hela helgen och hämta saker eftersom jag inte vet när jag kommer få hit grejerna. Just nu är det verkligen inget jag känner för, vill bara dra täcket över huvudet. Såg i alla fall en film och ”Brottsjournalen” och virkade. Sen lagade jag lite mat och åt för mycket, trots det lilla jag hade tillgång till hemma. Gick upp och åt mer mat eftersom jag inte kunde somna.

Dagens projekt:

Torsdag: Mindfulness kl. 13.30+Simma +Handla+Apoteket+Wicca. Inget idag.

Simning (mån,ons,tor,lör): x

Promenad: 1.044 steg / 33 kcal

1930-talsfilm: ”The Crime Patrol” (1936)

Virginia True Boardman igen.

Geneva Mitchell, också igen.

Kriminaldrama. IMDb: 5,1/10. Mitt betyg: 4/10.

Virkning: Halsvärmare

Språk: x

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Wicca: x

Meditation Kväll: x

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 380 kcal.

Lunch:

Potatis och vegokorv med ketchup och ruccola. 297 kcal.

Middag:

Spaghetti med Vegobitar. 399 kcal.

Kvällsmat:

2 riskakor med keso och ruccola. 75 kcal.

Mellanmål:

6 riskakor, en banan, 2 skålar fil och müsli, en Yosa Oat Drink Cocoa (skitgod, den är inte så farligt mycket kalorier i, 129), 1 portion vegofärssås med Spaghetti. 1700 kcal.

Summa kcal: 2753/1375

Kolhydrater: 62/55 %

Fett: 24/25 %

Protein: 14/20 %

Vikthantering: 11 aktiva min: 1408 brända kcal av målet 1650 = +816/-275 kcalbalans/målet. Blir viktökning till imorgon, men det har jag varit tvungen att unna mej idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s