v.44 Onsdag 30 oktober 2019


Vikt:

Mål: 60,0 kg / -22,8 kg.

Idag: 60,0 (-0,3 sen igår / -22,8 totalt).

Inspiration

Jag tycker det är bra att: fortsätter att göra saker långsamt.

Psyket: Sömnen ok (9,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: stress deluxe. Koncentrationen rätt kass.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 6. Morgonrutin. Begav mej iväg till kuratorn kl. 10.15. Vi pratade om hur jag ska hantera stressen och de förändringar jag upplever nu. Åkte hem och åt lunch. Såg första avsnittet av ”Vår tid är nu”, vilket drog 1,2 GB så något avsnitt då och då kan jag se. Det verkade vara en helt ok serie. Såg att det även fanns några andra grejer jag vill titta på. Klockan 15 hade jag ett möte till vilket jag inte vet resultatet av än, tar några dagar, men ledde till två saker som måste göras imorgon. Efter mötet promenerade jag till Emmaus och lämnade tillbaka den trasiga kaffebryggaren. Tog Lidl på vägen tillbaka och köpte fil och müsli, som jag inte har ätit på ett bra tag och var sugen på. Är helt överväldigad och utmattad efter den här dagen med alldeles för mycket aktiviteter och saker inplanerade. Jag kommer att försöka sova redan nu klockan 20.

Dagens projekt:

Onsdag: Soc+Kuratorn+Simma+Depressionsskola kl. 15.00. Tyvärr varken simning eller Depressionsskolan eftersom jag hade de båda andra mötena.

Simning (mån,ons,tor,lör): x

Promenad: 14.560 steg / 460 kcal

1930-talsfilm: x

Virkning: Meditativ Mandala

Språk: x

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Wicca: x

Meditation Kväll: x

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 380 kcal.

Lunch: Spaghetti och vegofärssås. 270 kcal.

Middag: 2 dL Mellanfil med Strawberry Muesli. 360 kcal.

Mellanmål: 2 riskakor med tomat. 60 kcal.

Summa kcal: 1053/1378

Kolhydrater: 53/55 %

Fett: 35/25 %

Protein: 12/20 %

Vikthantering: 149 aktiva min: 1547/1653 = -494/-275 kcal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s