v.44 Tisdag 29 oktober 2019


Vikt:

Mål: 60,0 kg / -22,8 kg.

Idag: 60,3 (+0,4 sen igår / -22,5 totalt). Var det p.g.a. pastan?

Inspiration

Jag tycker det är bra att: jag lyckades laga mat igår

Psyket: Sömnen sådär (9,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: Koncentrationen

Dagen i sammanfattning: Vaknade och gick upp kl. 7, hörde aldrig alarmet. Morgonrutin. Idag har jag förbjudit mej själv att göra något förutom det jag hade skrivit upp i kalendern – vilket var att ringa två samtal och gå på Mindfulness-skolan. Lade mej och vilade och somnade till fram till lunch. I och för sej ringde kuratorn och väckte mej och talade om att hon har en tid ledig imorgon. Jag tänkte att jag tar den då för annars ska vi inte ses förrän nästa vecka. Åt lite och ringde samtalen. Min kontaktperson är sjukskriven resten av veckan, fick besök av hans tillfälliga ersättare. Hade velat ha med han jag pratat mest med på mötet imorgon. Kom på att ringa det boendestöd jag hade på boendet och han skulle höra efter. Vid kl. 15.30 pratade vi och bestämde att ses på plats strax innan kl. 15. Tänkte att han känner mej bättre, så det blir förhoppningsvis bra. Begav mej iväg till Hälsodisken kl. 16.25 och traskade både dit och hem. Är så nervös och stressad inför imorgon, att jag hade svårt att koncentrera mej, men fick med mej lite tips på sinnesnärvaro-övningar jag kan försöka föra in i dagen. Försöker göra det vid tandborstningen, men det går ibland och ibland inte. Får gå igenom alla papper efter att kurserna är slut. När jag kom hem fixade jag maten som var kvar från häromdagen. Jag känner mej trött nu, men inte den där hemska utmattningen, tack och lov. Tänker lägga mej tidigt så jag har ork till de tre saker jag ska göra imorgon.

Dagens projekt:

Tisdag: (Fontänen)+Simma+Wicca+Mindfulness-skola kl.17. Bara Mindfulness.

Simning (mån,ons,tor,lör): x

Promenad: 6.017 steg / 189 kcal (tyvärr blev det ingen långpromenad alls idag, men det var ett medvetet beslut, jag behövde vila och ta en paus från alla former av krav idag. Intressant att se vad det har för inverkan på vikten imorgon och kommer ångra mej om det blir viktökning – får öva på acceptans…)

1930-talsfilm: ingen idag heller

Virkning: Virkade på mormorsrutan i en halvtimme.

Språk: x

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Wicca: x

Meditation Kväll: två olika lite kortare övningar på Mindfulness-skolan.

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 380 kcal.

Lunch: ½ portion av vegofärssås och spaghetti. 264 kcal.

Middag: Potatis, grönsaksbiff samt grönsaker och 1 msk bearnaisesås. 505 kcal.

Mellanmål: En riskaka med tomat, ett äpple, två oaties. 280 kcal.

Summa kcal: 1421/1381

Kolhydrater: 55/55 %

Fett: 34/25 %

Protein: 11/20 %

Vikthantering: 57 aktiva min: 1508/1656 = -87/-275 kcal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s