v.44 Torsdag 31 oktober 2019: Samhain


Vikt:

Mål: 60,0 kg / -22,8 kg.

Idag: 56,6 (-0,4 sen igår / -23,2 totalt).

Inspiration

Jag tycker det är bra att: jag bockar av sak efter sak på min to-do-lista.

Psyket: Sömnen sådär (9,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: mycket stress och ångest, hög oro och känt mer av depressionen idag än på några dagar – som att virra runt i ett mörker. Koncentrationen sådär.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 6. Morgonrutin. Ringde och förlängde förrådet i tio dagar. Pratade med läkaren, som förnyade mina recept. Gick en promenad till apoteket i ett nytt område och hämtade ut det jag kunde. Gjorde lunch och höll på att glömma bort Mindfulness-övningen, men jag har ställt kalendern på avisering en timme innan, så det var lugnt. Begav mej iväg kl. 12.55. Igår var det inte Depressionsskola utan Ångestskola istället, men jag hade ett annat möte då, så jag missade det. Frågade om de delade ut några papper och jag fick dom idag. Efteråt gick jag hem och åt middag och sen blev det en promenad på 40 minuter. Sen försökte jag dämpa de två senaste dagarnas extremångest med mat och nu mår jag skit p.g.a. det. Jag är så utmattad av allt kämpande mot ångesten och att jag de senaste dagarna har fått visa mej normal vid så många tillfällen att jag struntar i den här dagen nu och har gått och lagt mej redan klockan 19.

Dagens projekt:

Torsdag: Mindfulness kl. 13.30+Simma +Handla+Apoteket+Wicca. Ingen simning eller Wicca, men det andra blev av i alla fall.

Simning (mån,ons,tor,lör): x

Promenad: 14.400 steg / 446 kcal

1930-talsfilm: x

Virkning: x

Språk: x

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Wicca: x

Meditation Kväll: x

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 380 kcal.

Lunch:

Stekt potatis och vegoschnitzel. 600 kcal.

Middag: Två vegokorvar med ketchup. 250 kcal.

Mellanmål: 2 riskakor med tomat, 2 skålar fil och müsli, 8 oaties. 1300 kcal.

Summa kcal: 2480/1374 (för att behålla min vikt ska jag äta max 1512 kcal…)

Kolhydrater: 45/55 %

Fett: 44/25 %

Protein: 11/20 %

Vikthantering: 145 aktiva min: 1620/1649 = +859/-275 kcal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s