v.43 Måndag 21 oktober 2019


Vikt:

Mål: 60,0 kg / -22,8 kg.

Idag: 62,2 (+0,6 sen igår / -21,6 totalt).

Ja, det var ju väntat, men nya tag fr.o.m. idag!

Inspiration

Jag tycker det är bra att: jag har lyckats hantera de stora förändringarna på sistone

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Kväll: x

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 380 kcal.

Lunch: x

Middag:

Vegan Pizza Verdura från Trattoria Alfredo. Riktigt god ugnspizza inköpt på Lidl. 573 kcal.

Mellanmål: 2 riskakor. 50 kcal.

Summa kcal: 757/1401

Kolhydrater: 58/55 %

Fett: 31/25 %

Protein: 11/20 %

Vikthantering: 154 aktiva min: 1671/1676 = -914/-275 kcal

Simning (mån,tor,fre,lör): x (hann inte)

Promenad: 14.754 steg / 484 kcal

Dagens projekt:

Måndag: Simma+Tvätta. Ingen simning idag heller, men idag har jag inte hunnit. Tvättade lite sängkläder i morse.

1930-talsfilm: började kolla på ”Murder by Television” (1935), men hann bara se halva.

Virkning: Mormorsruta

Språk: Walesiska lesson 26/118 (Countries)

Psyket: Sömnen sådär (7,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: trots allt som hänt idag har jag hållit ångesten i schack, dock stressad och känt mej ”lost”, att inte riktigt ha koll, saker bara händer runt omkring, men trots att det händer mej så känns det overkligt. Skitskum känsla. Koncentrationen har även den bara flutit med, vet inte om jag använt den eller om allt bara gått in och ut. Hoppas på att sömnen återställer den normala verkligheten…

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 6.30. Det var strömavbrott, så kunde inte sätta på kaffet. Det löste sej snabbt dock. Kaffet sattes igång och jag slängde in en sista tvätt eftersom vi ska bege oss iväg till lägenheten först kl. 9. Morgonrutin.

Jösses, vilken dag och att jag har orkat med alla intryck. Är helt slut nu vid kl. 20 så jag lägger mej nog strax. Ska försöka orka skriva ner allt som hänt idag.

Det får bli i punktform:

 • Åkte till lägenheten med hälften av sakerna
 • Fixade så elbolaget skulle ringa upp mej kl. 11
 • Åkte andra gången och hämtade resten samt Spike (han pep hela vägen, som vanligt)
 • Min kontaktperson kom med nycklarna och vi pratade en stund. Vi ringde och fixade hemförsäkring. Sedan gick vi runt och kollade tvättstugan (bara torkrum, suck…) och soprummet. Vi har inte bestämt vilken dag i veckan vi ska träffas, men han kommer förbi imorgon.
 • Blev lämnad ensam och började plocka upp mina saker. Känns konstigt att plocka in saker i skåpen, känns inte som jag har lov och att det är att ta ut saker i förskott, jag hoppas det går över.
 • Gjorde adressändring
 • Ringde mamsen och tog min första cigg på fem timmar…
 • Fick några samtal från flyttfirmor eftersom jag fyllt i om offerter på nätet. Har fått fem offerter mejlade till mej efter att jag hade pratat med dom.
 • Behövde köpa något att äta och det är massor jag skulle kunna köpa, dock ont om pengar, så det fick bli det allra nödvändigaste. Vill heller inte köpa något som jag har i förrådet. Tog min dramaten och gick till Emmaus. Köpte följande:

Kanske säger detta något om mej, men det nödvändigaste var tydligen en askkopp 10 kr, en radio med CD-spelare 60 kr (har inga skivor, men det var för radion jag köpte den), en vattenkokare 30 kr (så jag kan fixa snabbkaffe i brist på kaffebryggare), snabbkaffet, kattsand och en kruka till min Aloe Vera (har inga tallrikar att ställa den på ens).

 • Var på Ö&B och köpte Nescafé.
 • Traskade till Lidl för att handla nåt att äta. Inte ens tänkt på mat. Svårt att bestämma vad jag skulle köpa utan att ha kastruller eller stekpanna så det fick bli en pizza. Var inne på att köpa en färdig baguette, men det hade de inte på Lidl och jag var för snål för att gå någon annanstans. Har en gaffel som jag hade tagit med från förrådet, fast den använde jag aldrig. Köpte en annan variant av Coshida kattsand på 10 L, så får hoppas den duger (de hade billiga kattlådor på Ö&B, så det får bli nästa projekt). Hittade ännu billigare riskakor för 8 kr! Eftersom jag inte har någon micro så blir det svårt med havregrynsgröt imorgon, så jag satsade på en yoghurt istället. Även en handtvål till toan tyckte jag mej behöva (jag har en pågående lista med alla grejer, som disktrasor, tvättmedel m.m.m. som jag inte har bestämt var eller när jag ska köpa än, men så fort som möjligt). Dumt nog köpte jag en påse chips eftersom jag tyckte jag skulle fira, men jag har inte varit det minsta sugen på att öppna den.
 • Min läkare ringde angående provtagning, men hon skulle återkomma.
 • Insåg vid detta laget att jag i stort sett gått mina steg, men jag hade några minuter kvar och klädde på mej. Syftet fick bli att tima färdvägen fotledes till Lundbybadet från dörr till dörr: (klart överkomlig tid!)
 • Efter att jag ätit plockade jag in mina få kläder i skåpen och bäddade sängen.
 • Tog en kopp kaffe och två riskakor och sedan kröp jag ner i sängen.
 • Spike verkar ha varit förbryllad idag och har hängt mej i hasorna vad jag än gjort. Han har hittat sin mat och sin låda så jag hoppas på det bästa.

Imorgon är det akuta att jag måste hitta och meddela en elleverantör samt kontakta Hallon då jag tänker testa deras 100 GB mobila bredband till att börja med eftersom det blir billigast just nu. Känner inte för att dra igång med bredband via com hem ännu (de var dubbelt så dyra, fast snabbare nät i och för sej). Jag får göra en utvärdering av Hallons tjänst och se om den funkar för mej. Ja, nu ligger jag här i mörkret och kan tyvärr inte lyssna på mina scary stories p.g.a. Internet, men jag är helt slut och borde somna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s