v.42 Fredag 18 oktober 2019


Vikt: Mål: 60,0 kg / -22,8 kg. Idag: 61,5 (0,0 sen igår / -21,3 totalt). What?! Ingen reaktion på chipsen? Får se om min teori om en fördröjning på en dag stämmer då.

Inspiration

Jag tycker det bra att: Spike kommer få större utrymme och att jag jag kommer att få rå mej själv mer

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Kväll: Just One Breath 5 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 380 kcal.

Lunch: Vegobullar med Mos från VegMe. 572 kcal.

Middag: Pasta Arrabiata från ICA. 456 kcal.

Mellanmål: 3 riskakor, en banan, två clementiner. 310 kcal.

Summa kcal: 1696/1394

Kolhydrater: 54/55 %

Fett: 32/25 %

Protein: 14/20 %

Vikthantering: 144 aktiva min: 1643/1669 = +13/-275 kcal. Känner att jag kommer ha gått upp tills imorgon, är uppblåst – om det beror på chipsen igår eller pastan idag, vet jag inte. Får se vad resultatet blir imorgon…

Simning (mån,tor,fre,lör): x

Promenad: 14.376 steg / 462 kcal

Dagens projekt:

Fredag: (Fontänen)+Städa+Kattsand

1930-talsfilm: ”Scream in the Night” (1935)

Zarah Tazil (1908-?). Ingen info.

Sheila Terry i film nummer två.

Thriller. IMDb: 4,3/10. Mitt betyg: 2/10.

Virkning: Mormorsruta

Språk: Walesiska lesson 26/118 (Countries)

Psyket: Sömnen sådär (7,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: varit hyperstressad hela dagen med ångest på kvällen. Koncentrationen sådär.

Dagen i sammanfattning: Vaknade och gick upp kl. 6. Morgonrutin. Städade och dammsög. Ringde sen telefonsamtal som behövdes. Ingen lösning förrän om två veckor, alltså jag kunde inte få tid till ett möte förrän då. Begav mej iväg på en promenad kl.11 efter det var gjort. Funderade lite på hur jag skulle göra och ringde min handläggare. Vi fick till en tillfällig lösning på mitt närmaste problem så jag kan slappna av över helgen i alla fall. Vi får se på måndag hur allt ser ut då med flytt och några andra saker som hör ihop med det. Jag kan inte göra något mer just nu ändå så jag får fokusera på det positiva under helgen. Blev ingen simning idag som jag hade tänkt. Allt blev rörigt, ostrukturerat och inte som tänkt idag. Gick en långpromenad till och har sedan kollat på film och virkat. Stressen har, som vanligt, tröttat ut mej så det blir ingen sen fredagkväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s