v.42 Tisdag 15 oktober 2019


Vikt: 61,3 (+0,1 sen igår / -21,5 totalt). Vad fan, fortsätter att gå upp, trots att jag äter rätt!?

Inspiration

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Kväll: Confidence, Persistance and Calm 7 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 380 kcal.

Lunch: Vegobullar med Mos från VegMe. 572 kcal.

Middag: Italiensk pastasallad med fetaost från ICA Focus. 600 kcal.

Mellanmål: 6 riskakor, en banan, ett äpple, 5 pågen surdeg med ost och lätta samt 2 glas mjölk. 1600 kcal.

Summa kcal: 3011/1391

Kolhydrater: 37/55 %

Fett: 48/25 %

Protein: 15/20 %

Vikthantering: 198 aktiva min: 2013/1666 = +997/-275 kcal

Simning (mån,tis,ons/tor,lör): x

Promenad: 19.746 steg / 635 kcal

Dagens projekt:

Tisdag: Fontänen+Simma+Wicca. Nej på allt.

1930-talsfilm: ”Loser’s End” (1935)

Tina Menard (1904-1993). Dog vid 88 års ålder.

Fern Emmett igen.

Rosemary Joyce. Enda filmen, så ingen info om henne.

Västern. IMDb: 4,8/10. Mitt betyg: 3/10.

Virkning: Meditativ Mandala

Språk: Walesiska lesson 26/118 (Countries)

Psyket: Sömnen sådär (8,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: allt var skit. Koncentrationen dålig.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 6.30. Morgonrutin. Begav mej iväg till förrådet kl. 9.30. Mådde helt ok tills efter jag hade varit där. Sade upp förrådet från och med 1 november, så hoppas allt löser sej och jag kan flytta sakerna ordentligt innan dess. Fick världens ångest efter förrådet. Vet inte alls vad som utlöste det. Förändringar kanske? Det brukar vara en utlösande faktor. En extra bidragande faktor var vikten i alla fall. Jag tog en långpromenad, men hjälpte inte alls. Jag kände mej ångest-hungrig, dvs samma känsla som man får när man vill dricka alkohol för att döva ångesten, så vill jag äta. Åt både lunch och middag med bara någon halvtimmes mellanrum, samt en massa riskakor. Bestämde mej för att inte gå på den teoretiska mindfulness-skolan och lugnade ner mej lite. Såg en film, men fattade inte mycket. När jag var på de sista minuterna av filmen ändrade jag mej, mådde bättre och kände att jag inte ville missa kursen. Jag hann utan att behöva stressa och jag gav mej själv en stor klapp på axeln. Fick inga större insikter av kursen idag, pratade om kroppskännedom, men var intressant att höra lite tips. Tog en promenad från Lilla Bommen även om jag visste att jag inte skulle kunna återställa vad överätningen gjort. Försökte hela tiden tänka positivt, men jag visste att det var lönlöst. Det var ett enormt steg att kunna bryta hetsätningen för att göra något jag egentligen ville göra, men det låg latent hela tiden. Blev ändå mer överätning med en massa mackor med ost. Såg några dokumentärer under tiden, men var för okoncentrerad för att fatta nåt. Vet att jag åtminstone kommer att gå upp tiĺl 62,0 kg, men får hoppas att sömnen gör det bättre i hjärnan så jag ändå kan ta nya tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s