v.39 Onsdag 25 september 2019


Vikt: 63,3 (+0,5 sen igår / -19,5 totalt). Va faan?!

Inspiration

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Kväll: Breathing Simplicity 6 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 400 kcal.

Lunch: Vegobullar med Mos från VegMe. 572 kcal.

Middag: x

Mellanmål: 4 riskakor, en banan, ett äpple. 300 kcal.

Summa kcal: 1254/1274

Kolhydrater: 50/55 %

Fett: 39/25 %

Protein: 11/20 %

Vikthantering: 146 aktiva min: 1818/1820 = -486/-551 kcal

Simning (mån,tis,ons/tor,lör): x

Promenad: 14.238 steg / 472 kcal

Dagens projekt:

Onsdag: Kuratorn+Simma+Depressionsskola kl. 15.00. Klarade inte att simma också idag, fast jag kände för det. Kändes som om det andra var viktigare.

1930-talsfilm: ”The Pecos Kid” (1935)

Ruth Findlay (1917-1976). Blev 59 år.

Västern. IMDb: 5,1/10. Mitt betyg: 3/10.

Virkning: Mormorsruta

Språk: Walesiska lesson 25/118 (Possession Gyda)

Psyket: Sömnen sådär (7,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: varit under kontroll idag och en stark kontrast till hur jag kände igår. Koncentrationen normal.

Dagen i sammanfattning: Vaknade av mej själv kl. 6 igen. Morgonrutin. Begav mej iväg kl. 9.40. Promenerade till kuratorn. Var där en timme och vi pratade mest om mitt mående igår och det som utlöste det. Gick sedan till Lidl och köpte kattsand. Idag fanns den inne. Åt lunch och hade nästan bestämt mej för att strunta i Depressionsskolan som började idag genom att anamma gårdagens inställning med att fly undan världen och tänka att jag i alla fall varit hos kuratorn. Dock kände jag att jag ville dit. Berodde mer på att jag ville komma ut och göra det jag hade planerat och vara aktiv än att höra vad de hade att säga… Iväg pallrade jag mej i alla fall.

Det var intressant och jag kände mej relativt avslappnad i den ovana situationen och kunde lyssna uppmärksamt. Kommer gå de andra gångerna också om inget oförutsett inträffar. Ska även försöka komma iväg på mindfulness-övningen igen imorgon, som är på samma plats. Åkte tillbaka och har sedan bara kollat på flera svenska brottsdokumentärer samt Jeffrey Dahmers rättegång och virkat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s