v.39 Tisdag 24 september 2019


Vikt: 62,8 (0,0 sen igår / -20,0 totalt)

Inspiration

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Kväll: Mindful Breathing 5 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 400 kcal.

Lunch: Quorn Africana med ris från ICA Focus. 600 kcal.

Middag: x

Mellanmål: 4 riskakor, två bananer. 320 kcal.

Summa kcal: 1315/1269

Kolhydrater: 58/55 %

Fett: 29/25 %

Protein: 13/20 %

Vikthantering: 172 aktiva min: 2066/1820 = -751/-551 kcal

Simning (mån,tis,ons/tor,lör): 1 km / 34 min / 384 kcal

Promenad: 13.758 steg / 448 kcal

Dagens projekt:

Tisdag: Fontänen+Simma+Wicca. Bara simning.

1930-talsfilm: ”Rough Riding Ranger” (1935)

Janet Chandler igen.

Mabel Strickland (1870-1947). Blev 77 år gammal.

Västern. IMDb: 5,4/10. Mitt betyg: 3/10.

Virkning: Mormorsruta

Språk: Walesiska lesson 25/118 (Possession Gyda)

Psyket: Sömnen sådär (7,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: Koncentrationen

Dagen i sammanfattning: Vaknade utan alarmet kl. 6. Morgonrutin. Hemsk dag idag, efter jag kommit upp och ätit frukost m.m. utan problem, så fick jag enorm ångest. Jag reagerade som jag alltid gjort förut: blev handlingsförlamad och gick och la mej. Jag låg och läste och somnade i omgångar. Känns skönt att slippa/fly från ångesten, men, som jag pratat med kuratorn om, så löser detta inte problemet och kan snarare befästa de dåliga känslorna. I detta fall kände jag just idag att jag fick en lite annan syn på tillvaron när jag vaknade igen. Jag kände mej utvilad nog och att jag flytt nog och gick upp för att försöka ta tag i dagen. Åt lunch och kände att en massa intryck och samtal med människor var inget alternativ, så istället för Fontänen åkte jag och simmade kl.13. Det gick bra och funkade lugnande. Efter det åkte jag tillbaka och lämnade badkläderna. Tog sedan en långpromenad till Lidl för att köpa deras kattsand som de har ett erbjudande på denna vecka. Nu var den såklart slut…

Köpte lite godis till Spike istället.

Tog en extra långpromenad för att komma upp i antalet steg. Har resten av kvällen känt ångesten klinga av, men känner mej extremt trött p.g.a. all energi ångesten stulit ifrån mej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s