v.38 Onsdag 18 september 2019


Vikt: 62,9 (0,0 sen igår / -19,9 totalt)

Inspiration

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Kväll: Andningsövning Hjärtkoherens 7 min (appen ”Insight Timer”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck och hela linfrön. 400 kcal.

Lunch: Vego Pasta Pesto från Carolines Kök. 840 kcal.

Middag: Tikka Masala från VegMe. 388 kcal.

Mellanmål: 2 riskakor, ett äpple. 170 kcal.

Summa kcal: 1524/1256

Kolhydrater: 43/55 %

Fett: 47/25 % (shit…)

Protein: 10/20 %

Vikthantering: 258 aktiva min: 2321/1821 = -797/-551 kcal

Simning (mån,tis,ons/tor,lör): 1 km / 36 min / 408 kcal

Promenad: 21.782 steg / 710 kcal

Blev ett antal promenader…

Dagens projekt:

Onsdag: Kuratorn+Simma. Möte med handläggare K angående mitt andra ärende, inte kuratorn denna vecka. Simmade innan.

1930-talsfilm: ”The Lawless Frontier” (1934)

Sheila Terry (1907-1957). 49 år gammal begick hon självmord genom en överdos av sömntabletter.

Västern. IMDb: 5,2/10. Mitt betyg: 2/10.

Virkning: Mormorsruta

Språk: Walesiska lesson 25/118 (Possession Gyda)

Psyket: Sömnen ok (9,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: var enorm både innan och efter mötet. Koncentrationen sådär.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 7.30. Kom inte upp halv sju idag heller. Sover ändå relativt ok, bortsett från att jag har vaknat många gånger de senaste två nätterna. Varför? Kanske p.g.a. orolighet, men har inte ändrat sömnmedlen. Morgonrutin. Begav mej iväg till Lundbybadet kl. 9. Jobbigt att simma p.g.a stressen inför det kommande mötet och att det var fel tid idag också, trots att jag var där tidigare idag blev det massor av folk. Härdade ut och kände lite mindre förväntansångest (tack för att simningen har börjat hjälpa mej vid nervösa besvär). Har nästan kommit tillbaka till den gamla känslan, där simningen var ett behov som jag utnyttjade varje ledig minut. Bor en bit ifrån så är ett lite större projekt att ta sej dit, men det funkar.

Åkte tillbaka och åt lunch och då var den en timme kvar till mötet, så p.g.a. stressen och ångesten tog jag en promenad fram till 13.50 och kom till mötet precis samtidigt som handläggaren. Jag vet inte hur mycket jag vill berätta om vad nästa steg är i hjälpen av mitt psykiska mående, men kan säga att det handlar om var jag ska bo och för att kunna ta nästa steg krävs en inkomst så jag kan betala hyran. Har hamnat i en moment 22 där jag inte får någon inkomst för att jag tydligen är frisk nog att jobba 100 %, vilket jag inte är, och för att någonsin kunna börja nå dit så måste jag fortsätta att bygga upp flera, för andra, helt normala rutiner (handla, städa m.m.) och den möjligheten kan jag nu inte ta eftersom jag inte har min inkomst. Jag ska ringa två olika samtal imorgon och så får vi se vart det leder. Tog en långpromenad efter mötet och pratade med mamsen. Åt middag och insåg att middagens kalorier gjorde att jag hade ätit alldeles för mycket. Eftersom klockan bara var fem så gick jag en promenad till.

Var i samma kyrkogård igen och traskade runt en stund.

Slutade med att detta blev en väldigt aktiv dag.

Promenaderna lindrade stressen och förväntansångesten lite grann skönt nog. Gick i och för sej den sista promenad främst p.g.a. bränna kalorier, men det hänger ihop med ångesten. Väl tillbaka kollade jag på film och slappade, men oron gjorde det svårt. Lägger mej tidigt istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s