v.36 Onsdag 4 september 2019: Min födelsedag


Vikt: 64,8 (-0,5 sen igår / -18,0 totalt)

Inspiration

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Kväll: Mindful Breathing 5 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med mandeldryck och hela linfrön. 350 kcal.

Lunch:

Nudlar med grönsaker i tofu från ICA Focus. Mycket god, men lite blaskig. 600 kcal.

Middag: Italiensk pastasallad med fetaost från ICA Focus. 600 kcal.

Mellanmål: En majskaka, en riskaka, en banan, ett äpple. 250 kcal.

Summa kcal: 1776/1276 (oups, men min födelsedag…)

Kolhydrater: 50/55 %

Fett: 39/25 %

Protein: 11/20 %

Förbränning: 2123/1827 = -357/-551

Simning (mån,tis,ons/tor,lör): 1 km / 37 min / 432 kcal

Promenad: 10.802 steg / 1h 55 minuter / 366 kcal

Dagens projekt:

Onsdag: Kuratorn+Simma. Inget möte idag, men har simmat.

1930-talsfilm: ”The Fighting Trooper” (1934)

Barbara Worth (1906-1955). Blev bara 49 år, lyckas tyvärr inte hitta varför.

Västern. IMDb: 4,0/10. Mitt betyg: 4/10.

Virkning: Slut på garnet, så virkade ett litet bokmärke.

Språk: Walesiska lesson 24/118 (Possession Gan)

Psyket: Sömnen helt ok (8,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: enorm stress hela dagen, men det övriga under kontroll. Koncentrationen sådär.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 7.30. Morgonrutin. Fick sms om att min skärm kommit in! Tjohoo! Traskade iväg kl. 9.30 eftersom de öppnar kl. 10. Lämnade in mobilen och det skulle ta en timme. Tänkte åka och simma under tiden, men där gick jag bet. Bassängerna var stängda till kl. 12 p.g.a. nåt tekniskt strul. Jag kollade på klockan och mobilen skulle vara klar om en halvtimme. Chansade på att jag inte skulle vara tillbaka alltför tidigt om jag bara begav mej dit igen. Jag var tillbaka nästa på pricken efter en timme… Fick tillbaka min lilla vän, som funkar precis som vanligt. Jösses, vad skönt. Hade alla möjliga katastroftankar och, därmed, stress innan detta var klart. Vågar knappt plocka fram mobilen nu, speciellt utomhus. Detta var den bästa födelsedagspresenten i alla fall! Klockan var nu 11.40 så jag begav mej till Emmaus och storshoppade två knappar för två kronor… (de råkade ha just den knapp jag har tappat på en kofta, och köpte en i reserv). Promenerade sedan tillbaka till Lundbybadet, där bassängerna nu var öppna igen. Jag var dyngblöt eftersom det regnade under hela promenaden. Inte kul att sätta på sej blöta strumpor efter man var lite frusen efter duschen.

Gick några hållplatser och på vägen gick jag in i en kiosk. Bad tjejen i kassan att räkna fram den fjärde lotten framifrån eftersom jag fyller 44 på den fjärde… Haha, lär inte vinna nåt. Åkte tillbaka och åt lunch. Har bytt alla kläder och satt på värmeelementet. Har kunnat spela mina spel och läst mina artiklar och ska äntligen kunna fortsätta med mina 30-talsfilmer igen. Hade på mej en av kjolarna, som jag köpte på Myrorna 28 juni (bara två månader sedan), idag och jag höll på att tappa den! Det är storlek 44, så bye bye till den storleken (mycket fyror idag…). Tänker skänka tillbaka kjolen. Resten av kvällen har det blivit film och lite småklipp på Youtube. Vann inget på trissen (trodde jag inte heller, men det hade varit kul), men fick två av allt så det var spännande hela vägen i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s