v.36 Måndag 2 september 2019


Vikt: 65,3 (-0,4 sen igår / -17,5 totalt)

Inspiration

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med mandeldryck och hela linfrön. 350 kcal.

Lunch: Thaigryta från VegMe. 568 kcal.

Middag: Korean Noodles från ICA. 456 kcal.

Mellanmål: En riskaka, en banan, ett äpple. 210 kcal.

Summa kcal: 1577/1281

Kolhydrater: 51/55 %

Fett: 38/25 %

Protein: 11/20 %

Förbränning: 1997/1832 = -420/-551

Simning (mån,tis,ons/tor,lör): 1 km / 38 min / 447 kcal

Promenad: 10.820 steg / 1h 50 minuter / 370 kcal

Dagens projekt:

Måndag: Simma+Tvätta

1930-talsfilm: ”La Cucaracha” (1934)

Steffi Duna (1910-1992). Blev 82 år gammal.

‘The first full-color live-action film”. Komedi IMDb: x/10. Mitt betyg: x/10.

Virkning: Mormorsrutor

Språk: Walesiska lesson 23/118 (Weather)

Psyket: Sömnen sådär (9,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: på högvarv innan mötet, tog medicinen. Efter var kroppen fortfarande i orostillstånd, men jag kände att det var avtagande. Koncentrationen dålig.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 7. Morgonrutin. Skulle egentligen ha simmat direkt på morgonen som vanligt,men p.g.a. mötet och hur jag kände mej ville jag väntar tills efteråt. Nu har badet återgått till sina vanliga tider så de ska ha åtminstone två motionsbanor öppna större delen av dagen. Tycker inte om att simma så sent, men det gick bra idag, knappt några där ens. Mötet gick bra, men vet inget närmare om vad som händer – detta var mest för att vi skulle presentera oss för varandra. Han ska höra av sej innan veckan är slut. Även om jag inte vet närmare vad som är den närmaste planen, så var handläggaren förtroendeingivande och jag fick ut allt jag ville få sagt. Så jobbigt att aldrig kunna bidra med några drömmar eller mål p.g.a. depressionen, men det närmaste projektet är i alla fall att stabilisera psyket och jobba på att må bra igen. Känns som ett otroligt långtidsprojekt. Gick en långpromenad efter simningen och har sedan bara kollat på TV och virkat. Mobilen är en tålamodsprövning och ett sätt att öva på stresshantering hela tiden. Är helt slut nu efter de senaste dagarnas psykmangling så jag lägger mej tidigt idag med och hoppas på kraft att fortsätta mitt veckoschema som vanligt igen imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s