v.35 Söndag 1 september 2019


Vikt: 65,7 (-0,3 sen igår / -17,1 totalt)

Inspiration

Meditation Morgon: Egen Forest Sounds 10 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med mandeldryck och hela linfrön. 350 kcal.

Lunch: ä Arrabiata från ICA Focus. 456 kcal.

Middag: Sparrissoppa från Felix. 220 kcal.

Mellanmål: 2 riskakor, en banan, ett äpple. 230 kcal.

Summa kcal: 1041/1285

Kolhydrater: 56/55 %

Fett: 32/25 %

Protein: 12/20 %

Förbränning: 1590/1836 = -551/-551

Simning (mån,tis,ons/tor,lör): x

Promenad: 10.426 steg / 1h 45 minuter / 357 kcal

Dagens projekt:

Söndag: Förrådet (60/72)+Naglarna+Ögonbrynen

1930-talsfilm: ”Rawhide Terror” (1934)

Frances Morris (1908-2003). Dog 95 år gammal.

Västern. IMDb: 3,6/10. Mitt betyg: 3/10.

Virkning: Mormorsrutor

Språk: Walesiska lesson 23/118 (Weather)

Psyket: Sömnen halvbra (9,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen ok idag, fram tills jag tappade mobilen. Fast, överraskande nog, har jag lyckats hantera det lugnt och sansat. Koncentrationen ok större delen av dagen.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 7. Morgonrutin. Begav mej iväg kl. 10.30. Var i förrådet till halv ett. Lyckades ta mej igenom ett antal kartonger och lämnade tillbaka lite, som jag behålla, från förra gången. Tog med mej några koftor och jeans att prova under veckan. På väg tillbaka tappade jag mobilen i asfalten… Tyvärr med skärmen nedåt, så det är ett stort splitter över hela skärmen nu. Jag ser nätt och jämnt vad jag skriver och det gick inget vidare att försöka se på ”Deadly Women”… Förhoppningsvis kan jag lyssna på mina True scary stories ändå. Jag vet inte hur jag ska lösa detta eftersom jag inte har någon inkomst, så jag får härda ut med skärmen så här, blir jobbigt när jag har hängt upp mycket av mina dagliga rutiner på den. Men! Jag har klarat mej utan den förr i tiden och jag kan göra det igen! Ska ta en sväng i morgon och höra efter vad en ny skärm kostar, bara så jag vet. Har möte med min handläggare kl. 14 imorgon, så jag kollar mobilen först ocb sen simmar jag efter mötet. Är enormt nervös över mötet, så känner att jag inte klarar att simma innan. Frågan är om jag ens kommer göra något alls innan. Får se hur jag känner imorgon. Idag har jag känt den där vanliga tungheten dagen efter panikångesten så jag är väldigt seg, kommer att lägga mej tidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s