v.35 Tisdag 27 augusti 2019


Vikt: 66,5 (0,00 sen igår / -16,3 totalt)

Inspiration

Meditation Morgon: Inspiring and Motivating Morning 6 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Meditation Kväll: Wisdom of Life 10 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin. 140 kcal.

Lunch: Quorn Africana med ris från ICA Focus. 700 kcal.

Middag: Italiensk pastasallad med fetaost från ICA Focus. 600 kcal.

Mellanmål: 2 riskakor, ett äpple. 130 kcal.

Summa kcal: 1505/1293

Kolhydrater: 45/55 %

Fett: 42/25 %

Protein: 13/20 %

Förbränning: 2063/1844 = -559/-551

Simning (mån,tis,ons/tor,lör): 1 km / 35 min / 419 kcal

Promenad: 11.008 steg / 1h 55 minuter / 384 kcal

Dagens projekt:

Tisdag: Fontänen+Simma+Wicca

1930-talsfilm: ”The Way of the West” (1934)

Myrla Bratton (1910-1987). Blev 77 år.

Västern. IMDb: 5,3/10. Mitt betyg: 2/10.

Virkning: Mormorsrutor

Språk: Walesiska lesson 23/118 (Weather)

Psyket: Sömnen ok (7,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: extremt hög, gnagande i kroppen hela dagen. Enormt kämpande för att inte ångesten skulle ta överhanden eller att en panikångestattack skulle utlösas. Koncentrationen helkass, blir lika överraskad varje gång att den kan bli så jäkla dålig – totalt distraherad och ofokuserad och ju mer irriterad jag blir, desto värre blir det.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 7. Morgonrutin. Ringde den nya handläggaren och fick ur några av mina tankar och ångest. Han kanske inte kunde ta till sej det eftersom han inte är insatt i mitt ärende än. Den lilla syl i vädret han fick, så lät han trevlig iallafall. Vi ska ha ett möte på måndag, så nu gäller det att försöka hantera ångesten och ta itu med mina dagliga planer – snacka om övning!! Så, för att ge mej i kast med dagens projekt, packade jag badväskan och begav mej iväg kl. 9. Tog bussen till Fontänen. Var där ett par timmar och var med på ett möte angående en fritidssyssla: film. Vi pratade om vad vi skulle kunna titta på och bestämde oss för en mini-tv-serie på några få avsnitt. Första avsnitten ser vi nästa vecka. Får se hur det går och känns, men fortsätter att se allt som en övning och se hur mycket jag klarar av. Efteråt åkte jag och simmade. Gick förvånansvärt bra idag, men jag märker att jag har blivit bättre på att avleda tankarna från jobbiga ämnen med hjälp av mindfulness. Är inte lätt nånstans, men jag kämpar på. Ringde mamsen medan jag promenerade till Backaplan. Köpte all kattmat för månaden samt cigg och nytt månadskort. I övrigt har det bara blivit dokumentärer och virkning. Är helt slut p.g.a. ångesten och stressen, så det blir tidigt i säng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s