v.35 Måndag 26 augusti 2019


Vikt: 66,5 (+0,6 sen igår / -16,3 totalt). Orkar inte analysera viktuppgången, och tror dessutom att det är bra om jag inte gräver ner mej för mycket i det igen. Däremot kollade jag lite snabbt på de sista tre dagarna. Jag har ätit och förbränt perfekt, det enda på minus-sidan är att jag ätit för mycket fett och för lite kolhydrater. Konstigt , i alla fall, att jag hoppade tillbaka till vikten från i förrgår.

Inspiration

Meditation Morgon: Morning Guided Meditation for a Positive and Productive Day 11 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Meditation Kväll: Quieting the Spirit Meditation 6 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin. 140 kcal.

Lunch: Vegobullar med Mos från VegMe. 572 kcal.

Middag: Tikka Masala från VegMe.

Mellanmål: 2 riskakor, en persika, banan, ett äpple, en kantarellsmörgås. 700 kcal.

Summa kcal: 1805/1293

Kolhydrater: 46/55 %

Fett: 38/25 %

Protein: 14/20 %

Förbränning: 2277/1844 = -472/-551

Simning (mån,tis,ons,lör): 1 km / 38 min / 455 kcal

Promenad: 11.627 steg / 2h / 407 kcal

Dagens projekt:

Måndag: Simma+Tvätta

1930-talsfilm: ”Dora’s Dunking Doughnuts” (1933)

Ethel Sykes (1906-1961). Blev 54 år.

Shirley Temple igen.

Komedi. IMDb: 5,9/10. Mitt betyg: 4/10.

Virkning: Mormorsrutor

Språk: Walesiska lesson 23/118 (Weather)

Psyket: Sömnen ok (6,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen ok hela dagen, men skit hela kvällen p.g.a. samtal. Koncentrationen ok.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 6.30. Morgonrutin. Begav mej iväg kl. 8.30. Ringde min handläggare, fortfarande sjuk. Simmade, vilket var jobbigt för psyket, men jag härdade ut. Gick sedan en promenad, köpte en 3,00 mm virknål, lämnade tillbaka boken på biblan och lånade den nya versionen, som jag hade reserverat. Därefter Ö&B, där jag köpte blekmedel.

Åkte tillbaka och åt lunch. Sedan ringde handläggarens chef – min handläggare är sjukskriven, så jag har fått en ny. Han sa att de kommer nu börja ställa krav på mej. Jag berättade om SIP-mötet som är i början av planering. Fann mej inte i att säga att kraven han pratade om är meningslösa eftersom jag har gjort det, men det leder ingen vart. Den nya handläggaren ska ringa mej. Jag fick i alla fall världens ångest, tog medicinen i dubbel dos, vilket inte hjälpte alls, och gick och la mej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s