v.33 Söndag 18 augusti 2019


Vikt: 67,2 (-0,1 sen igår / -15,6 totalt)

Inspiration

Meditation Morgon: Hypnotic Refresh 14 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Meditation Kväll: Basic Meditation 7 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin. 150 kcal.

Lunch: Tikka Masala med Oumph! från ICA. 418 kcal.

Middag: Pasta Arrabiata från ICA. 456 kcal. (Nu gjorde jag ett djärvt val, det var denna rätt jag blev uppblåst av och hade gått upp 1,1 kg till dagen efter. Får se vad som händer denna gång…)

Mellanmål: En banan, ett äpple. 200 kcal.

Summa kcal: 1185/1300

Kolhydrater: 58/55 %

Fett: 27/25 %

Protein: 15/20 %

(mycket bra balans idag)

Förbränning: 2080/1851 = -895/-551

Simning (mån,ons,sön): 1 km / 33 min / 399 kcal

Promenad: 13.021 steg / 1h 50 minuter / 458 kcal

Dagens projekt:

Söndag: Simma+Naglarna+Ögonbrynen

1930-talsfilm: ”On Your Guard” (1933)

Dorothy Burgess (1905-1961). Dog av tuberkulos 56 år gammal.

Kriminaldrama. Mitt betyg: 4/10. IMDb: 5,4/10.

Virkning: Mjuk mössa. Köpte ett nytt nystan, men hade behövt två, så mössan blev inte klar idag. Ingen brådska, eftersom det är långt till mössdags. Hade lite tråkigt på kvällen, så jag tog fram de gamla, något håliga, strumpbyxor, som jag tog med mej från förrådet. Det finns en hel del man kan göra av gamla strumpbyxor, men jag valde att göra om dom till garn.

Inte bestämt vad jag ska göra av det än, jag bara testade lite för att se hur det blir.

Språk: Walesiska lesson 22/118 (Time)

Psyket: Sömnen mycket bättre än igår (9,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: inte mycket ångest, skönt nog, men en hel del stress och oro, främst på vagnen och innan simningen, bland folk på Backaplan samt nu på kvällen. Koncentrationen ok.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 8. Morgonrutin. Tittade på en dokumentär och sedan traskade jag iväg till centralstationen, skulle till Lundbybadet. Väl där stängde de av en del av motionsbanan för vattengympa, men denna gång skulle jag fan simma, speciellt eftersom det inte blev av igår. Frågade två personer hur långt av banan de stängde av. Ledaren för vattengympan gick iväg och tog reda på det åt mej, gulligt av henne. Det är tydligen 10 m de drar av vid, så fick räkna 40 meterslängder istället för 50. Det löste sej i alla fall. Jag var lugn och trevlig under tiden och som skulle träna passet engagerade sej också och bjöd in mej till passet. Det var inte vad jag var förberedd på, och jag vet hur svårt jag har för spontanitet, så jag tackade nej. Det är sanslöst att pulsen skjuter i höjden när något sånt här händer. Jag behåller mej lugn och trevlig utåt, men inuti kroppen är det stress, osäkerhet och katastroftankar. Det tog nog halva kilometern innan jag inte kände mej uppstressad längre, bara andfådd p.g.a. motioneringen. Simmade min kilometer och efter det gick jag till Backaplan för att få lite motion till samt köpa ett garnnystan och kattmat. Mina pengar tog slut idag, men får pengar i veckan. Spike har dock fått för mycket mat – fem förpackningar Gourmet, räckte inte denna månad, gav sista nu på kvällen. Sålunda dags att tortera Spike med mat han aldrig har provat, haha.

Hittade denna för 10 kr/st på Ö&B, Rusta hade bara stora förpackningar, så de vågade jag inte prova/hade inte pengar till. Jag hade velat ha någon med paté, eftersom Spike föredrar det, men kan väl testa i alla fall; har aldrig sett maten förut. Intressant att se hur den kräsne reagerar på detta. Får vi se imorgon.

Hade promenerat klart mina steg innan jag ens kom från Hisingen, så jag åkte tillbaka. Har ätit, virkat och kollat på dokumentärer, en film, samt några spökvideos. Väldigt trött nu på kvällen och blir sömn nu innan kl. 23.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s