Måndag 6 maj 2019


Vikt: 76,0 (-6,8)

Meditation: Guidad meditation 10 min (”Mindfulness”-appen)

Promenad: 30 minuter till och från ICA

Språk: Walesiska lesson 15

Virkning: Ja, pågående filt av mormorsrutor

Viktigt ärende: Har pratat med den andra handläggare som förmodligen kommer att hjälpa mej med det vi har pratat om. Var även förbi badhuset för att kolla om jag kan byta och simma där istället. Går inte, de är separata, så jag får skärpa mej och ta mej till Lundby helt enkelt.

Händelser: Vaknade kl. 12, fan, vad irriterande. Hade tänkt försöka ta mej upp vid kl. 9… Åt lunch, pratade med handläggaren, åt lunch och gick till ICA och handlade kattmat. Fick ett sms från Psykiatrin att de (äntligen) bokat in mej på en läkartid på torsdag kl. 13. Ny läkare igen då.

Mått rätt ok psykiskt idag. Orolig, splittrad och okoncentrerad, men lägre ångest. Samtalet med handläggaren gjorde att jag känner lite lättnad, men problemet är inte löst än och maler i tankarna oavbrutet.

1930-talsfilm: ”The Apache Kid’s Escape” (1930)

Virginia Ashcroft (1918-) och Josephine Hill (1899-1989).

Josephine Hill.

Västern. Betyg: 5/10.

Mat

Lunch: ”Halloumibullar med Linguini”. God. 555 kcal.

Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s