Torsdag 


Vikt dag 139: 67,6 (-9,6)

Ner ytterligare 0,4 kg. Åt ca. 600 kcal igår. 

Vaknade med L och följde med ner till torget för att köpa cigg och frukost (L fick sin lilla pension idag).  La mej i sängen och lyssnade på scary stories och somnade om. Vaknade kl. 12.

Har nu sett fyra stycken seriemördar-dokumentärer. Ska snart gå och handla lite mat. 

Mår inte bra idag. Ångest, orolig och hjärnan funkar inte alls; kan bara minnas något i ett par sekunder… Fruktansvärt frustrerande! 

Var hos psykiatern förra veckan (8/5) och vi bestämde att jag skulle öka sertralinet. Jag har nu sedan dess alltså ätit 300 mg Voxra och 100 mg Sertralin. Jag har faktiskt börjat må bättre. Haft mer energi och i flera dagar i sträck än innan. Inte lika stark ångest. Orohetskänslan har tyvärr inte minskat. Depressionen verkar ha lättat lite – inte lika mörkt varje dag. Vet inte om jag kommit till en vändning, men jag hoppas FAN det! 

Började, samtidigt som ökningen av sertralinet, att äta mina D-vitaminer (med kalcium – Calcichew-D) igen. Hade lågt D-vitamin och kalcium lite under referensvärdet när jag sist tog blodprover (vad är det? Ett år sen?). Eftersom jag nu har börjat äta dom så kan jag ju inte ta nya prover för att kolla värdet nu. Får berätta för psykiatern så hon kan skriva ut fler. Eller om jag kan beställa dom hos vårdcentralen. (Har bara 16 st. kvar). Jag kan inte säga om D-vitamin/Kalcium-värden har någon inverkan på depression. Får googla det. 

Har också känt mej mycket mindre hungrig. Hoppades på den effekten. Började känna det i måndags. Är inte lika svårt att banta nu (hoppas det håller i sej!). Vore schysst om jag också fick en push att röra på mej mer, men det finns inte som en biverkning, vad jag vet… Haha… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s