Lördag 


Vikt dag 65: 72,0 (-5,2)

Japp, blev en rejäl viktuppgång på 0,7 kg p.g.a gårdagens svullande. Bara att ta nya tag idag. 

Känner mej lite bättre idag, men oron i kroppen är störande. Den positiva energin jag kände för några veckor sedan är som bortblåst. Jag har fortfarande lyckats ta mej ut varje dag, men inga långpromenader eller simning på ett tag nu. Hur fan ska jag vända tillbaka detta nu! Det är ju extremt svårt att bara ”ta sej i kragen”. Jag måste börja med att komma iväg och simma på måndag. 

Vill gärna gå en promenad idag, men det är något som håller mej tillbaka – det är hela känslan i kroppen av meningslöshet, ångest och oro och oförmågan att koncentrera mej. Tankarna far som projektiler i huvudet och jag är så spänd i kroppen att den vibrerar. Det är fruktansvärt svårt att överhuvudtaget ta sej upp ur sängen när jag känner så här. Och för i helvete vad jag är trött på det! 

Nä, simning på måndag och sen blir det att tvinga mej själv till promenader och pyssel i hemmet. Måste även komma upp med L på morgonen igen, känner att tidiga morgnar hjälper mej att, på nåt sätt, förekomma de värsta ångestkänslorna. 

Blir nog bara en sväng till ett Pokéstop idag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s