Torsdag: Ångest & Trötthet 


Vikt dag 61: 71,0 kg (-6,2)

Håller det på att vända? Vågar verkligen inte hoppas. Tycker fortfarande att det är väldigt lång tid med tio dagar för att gå ner ett kilo… Inte alls vad jag är van vid, som sagt. 

Vaknade vid halv tolv med de värsta myrkrypningarna ever i hela kroppen. Har haft det ofta på sistone. Jag vaknar med det och det känns som jag har feber plus grov ångest samtidigt. Sov ändå gott, så sömnkvaliteten har inte med detta fenomen att göra. Det brukar gå över några timmar in på dagen, men idag blev jag samtidigt utsatt för ett jävla borrande i grannlägenheten hela tiden och jag höll på att bli galen. Fick ta två oxascand och lägga min darrande kropp ner i sängen. Avbokade BS. Skyllde på att jag var sjuk, men kände mej fan som det. 

Mådde lite bättre efter någon timme. Pallrade mej då ut och handlade lite. Var helt genomsvett när jag kom hem och låg och flämtade i sängen i ytterligare någon timme. 

Slutligen kände jag mej någorlunda ok. Satte på scary stories och pallrade mej in i köket. Tog itu med disken, kokade upp ris och gjorde korv stroganoff, samt en pastasås till makaronerna som jag kokade upp igår. 

L kom precis hem från jobbet. Ska väl äta och kolla på nåt. Är uttröttad i hela själen efter ångestpärsen och av benson, såklart (fast det är nu sju timmar sedan jag tog dom). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s