Onsdag: Stora orgamiseringsdagen 


Vikt dag 60: 71,7 (-5,5)

Ner 0,5 kg sen igår. Inte fy skam med tanke på att jag bara promenerade fram och tillbaka till tvättstugan och tog en sväng till torget. Åt väl ca. 700 kcal. (Har inte börjat ta Levaxinet). 

L är ledig idag. Vi har bara suttit och pysslat med mobilerna en stund (rensat appar och flyttat om). Har Ippo i knäet.

 Vi ska kanske ta en lite längre promenad senare. 

Har spenderat hela tiden i soffan, med musik på, och mobilen i ett fast grepp. 

Började med att öppna alla oöppnade räkningar och redde ut skulder och gjorde upp en budget med datum och summor, så som jag alltid haft innan psyket funkade ur och tyckte att jag skulle strunta i allt. 

Mejlade de som jag behöver göra upp avbetalningsplan med. Inte fått några svar än idag. Måste dock ringa en av dom eftersom de bara har ett telefonnummer för såna ärenden. Betalade sedan av allt jag bara kunde. Vet inte hur resten av månaden kommer gå ihop, men fan, orkar inte ha en kass ekonomi hängandes över mej också ovanpå psykproblemen. 

Efter det gick jag igenom alla mina mejl. Var säkert tusen olästa. Slängde all skit, sparade vissa i mappar. Har nu bara de viktiga mejlen kvar, som från jobbet och andra kontakter. Har sorterat ut dom från höstacken och lagt dom i en egen mapp. Orkade inte ta itu med själva läsningen, det hade blivit för stor påfrestning efter budgetplaneringen. Nu gäller det att läsa och ta ställning till alla mejl direkt. Detsamma gäller alla brev. Ska försöka ta itu med ”viktigt-mappen” ett mejl i taget. 

Sedan ville jag ägna mej åt något roligare så jag gick igenom hela mobilen. Tog hem en uppdatering som jag tydligen hade missat och gick sen igenom alla appar: avinstallerade, inaktiverade, sorterade i mappar och lade till några widgets som verkar praktiska. 

Nästa projekt blev att gå igenom alla foton och fortsätta med att sortera dom i de mappar som jag har skapat sen innan. Den senaste tiden har alla bara hamnat i två mappar (kamera och screenshots) och det går inte att hitta något. Satt och läste lite på Flashback medan fotona flyttades om. Detta känns som ett evighetsprojekt, för trots att jag säkert höll på i tre timmar så är det fortfarande massor kvar. Orkade inte mer efter ett tag, så får försöka göra lite pö om pö. 

Ciggen tog slut så vi tog en promenad till macken, nu på kvällen. Gick en runda för att ta några Pokéstop. Var ute i 55 min och gick 3,2 km. 
Nu är klockan 1.30 och Linus ska jobba imorgon och jag har BS (tror jag), så det blir att nanna nu. 

Mått rätt ok idag. Kände lite mindre ångestfylld och fick ett jävlaranamma (”Jag måste fan lösa all den här skiten, som hänger över mej, nu!”). Mår ännu bättre efter att ha gjort det. Borde kunna sova lite lugnare än vanligt i natt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s