Tisdag: Sömn och Tvätt 


Vikt dag 38: 73,0 (-4,2)

Vad fan, upp 0,6 kg sen igår! Rörde mej visserligen inte många meter igår, men borde väl inte gå upp så mycket när jag bara åt 600 kcal på hela dagen?! 

Sov länge idag. Har bara kommit i gång med tvättstugan. Får tyvärr ingen hjälp eftersom L inte kan använda handen… Ja, ja, tack och lov var det bara två maskiner. 

Orkar inte handla idag heller, men ska väl gå ner till torget och ta ett Pokéstop och nån Pokémon för att inte tappa streaken. 

Har inte kunnat koncentrera mej på nåt program idag, känner mej disträ och har svårt att slappna av. Får se hur jag känner lite senare. Måste få tillbaka dygnsrytmen igen. Lyckas inte komma iväg till badhuset när jag sover till kl. 15. Vill ju helst simma mellan 9 och 15 då det är minst folk. Måste komma iväg imorgon! Har i alla fall lyckats komma ut varenda dag sedan 1/1 och simmat minst en gång i veckan, så det har jag hållit hitintills. 

Update: Höll på att få en panikångestattack. Kom in i affären och blev helt yr, illamående och genomsvett. Vet inte vad som hände. Hade druckit en liten skvätt kaffe en timme tidigare, så det kanske påverkade. Tack och lov gick det över efter ett par timmar då jag legat och skakat i sängen i bara underkläder (var helt genomblöt när jag kom hem). 

Såg en dokumentär. Konstigt att jag har hört så lite om den här skolskjutningen, speciellt om man jämför med Columbine. Har ju alltid haft lite morbida intressen och läst mycket om sånt här. Rapporterades det väldigt lite om det i Sverige eller är det bara jag som har missat det? Dessutom finns det en hel grupp konspirationsteoretiker som påstår att det aldrig har hänt utan var iscensatt (av presidenten?). Det läste jag om första gången för inte alls länge sen. Tänkte kolla på en sån dokumentär imorgon. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s